Mihai Mărgineanu și Florin Chilian, în duel cu Adrian Naidin și Radu Iacoban

Patru cavaleri ai artelor urcă pentru prima dată împreună pe scenă, pentru a le aduce daruri din dragoste celor care au în suflet primăvară. Florin Chilian, Mihai Mărgineanu, violoncelistul Adrian Naidin și actorul Radu Iacoban au acceptat provocarea de a explora un teritoriu subtil, cel al inimii, în spectacolul “Dar din dragoste”, care va avea loc *miercuri, 6 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București. Cu sorginte certă într-un filon artistic autentic, cei patru dialoghează și interferează, trecând prin propriile experiențe și întâlniri muzicale, pentru a se regăsi într-o zonă comună de sensibil, iubirea, cu nenumăratele ei sensuri, împărtășite, sincer și personal, celorlalți.
Ideea a venit aproape din jocă, spune Florin Chilian: "Ce-ai spune tu, lume, de un concert așa, ca-‘n sufragerie, între prieteni? Cu muzichii între amici, pentru fete, doamne, domnișoare și gagici!”. Experimentul a devenit apoi unul îndrăzneț, o aventură poetică la granița dintre sunet și cuvânt, dintre folk și world music, etno-jazz și clasic, un “spectacol-imn dedicat femeii”, așa cum spune violoncelistul Adrian Naidin.

“Toti suntem născuți din femeie, cum sa nu o îmbrățișezi, cum să nu te pui cu un genunchi în pământ, sărutându-i mâna, și să-i mulțumești, cum să nu o iubești pe ea,aducătoare de căldură, de frumusețe.
De drag de ea, de dor de ea, de aripă de ea, de zbor de ea, de sărut de ea”
, spune violoncelistul Adrian Naidin.

Folk și jazz, clasic și poezie, întâlniri potrivite între sunet și cuvânt -într-un spectacol imaginat după chipul “celor pe care avem impresia că noi le-am ales, așa cum spune Mihai Mărgineanu, “dar care, abia din clipa în care credem că le-am cucerit, încep să ne cucerească înapoi, mișelește și încetul cu încetul, câte o redută în fiecare zi de conviețuire!”.

Spectacolul Dar din Dragoste va avea loc miercuri, 6 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București.
Biletele sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro și www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatului Național al Copiilor din București și la Casieria din stația de Metrou Unirii 1 din București si la Agentia de Bileta a Salii Palatului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod