Record in "Turneul de reciclare al trupei Sistem"

Facebook Twitter Comenteaza
Saptamana trecuta, Zoli, Cici, Phlo, Robi si Nashu au continuat campania pro reciclare a hartiei in liceele "Unirea" – Brasov, "Gh. Lazar" – Sibiu, "William Shakespeare" – Timisoara, "Elena Ghiba Birta" – Arad si "Emil Racovita" din Cluj. Membrii trupei Sistem au plecat cu gandul ca le vor face o surpriza elevilor, insa ei au fost pana la urma cei uimiti. La Brasov, Sibiu si Arad, adolescentii ii asteptau cu hartia gata stransa! Pana acum, cel mai harnic liceu la reciclare este Colegiul National "Elena Ghiba Birta" din Arad - 2 tone de maculatura!

Membrii trupei Sistem sunt impresionati de performanta si sunt fericiti ca mesajul a ajuns la tinta si a fost inteles.
"Este un mare succes. Faptul ca liceenii ne sustin campania prin astfel de gesturi, ca se pregatesc pentru venirea noastra adunand maculatura, ma face sa cred ca Romania chiar se indreapta spre civilizatie. Inainte de acest turneu, recunosc, nu mai stiam cum sunt adolescentii din ziua de azi. Vedeam la stirile tv tot felul de filme dubioase in care liceenii faceau lucruri cel putin urate. Acum i-am intalnit fata in fata. Le-am vazut ochii, le-am simtit deschiderea. Nu cei de la TV sunt liceenii de azi! Cei adevarati sunt cei pe care ii intalnim noi, cei preocupati de soarta planetei, cei care apreciaza un concert de muzica de calitate, cei care au initiativa!" – spune Zoli Toth.

In drumul lor prin tara, membrii trupei Sistem au adus in licee o noua moda: tricouri inscriptionate cu siglele Sistem si Borsec, avand pe spate sfaturi de reciclare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod