Rolling Stones lanseaza noul album, "Shine a Light"

Facebook Twitter Comenteaza
Rolling Stones lanseaza noul album,

Albumul "Shine A Light", coloana sonora a filmului documentar despre Rolling Stones, este disponibil acum si in Romania.

Cel de-al treilea album live lansat de legendara trupa Rolling Stones, "Shine A Light", este coloana sonora a documentarului cu acelasi nume regizat de Martin Scorsese. Inregistrat in toamna lui 2006 in timpul a doua concerte de la Beacon Theatre din New York, albumul cuprinde o selectie de piese live.

"Shine A Light", intitulat astfel dupa o compozitie clasica de pe Exile On Main St., contine doua CD-uri si reuneste interpretari live ale multora dintre hiturile clasice Rolling Stones. De la rifurile de necontestat din "Jumpin’ Jack Flash" pana la sound-ul clasic al pieselor "Tumbling Dice", "Sympathy For The Devil", "All Down The Line & Start Me Up" si piese rare din repertoriul Stones: "You Got The Silver" si "Faraway Eyes", albumul "Shine A Light" este experienta completa a unui concert Rolling Stones.

"Shine A Light" reuneste colaborari inedite cu Buddy Guy - "Champagne & Reefer", duetul Mick Jagger & Christina Aguilera - "Live With Me" si Jack White de la White Stripes - "Loving Cup".

Dublul album este disponibil de astazi si in format special pentru Romania, la pretul de 29.9 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod