Ramona Bădescu şi-a îngheţat ovulele

Vedeta a ajuns la o vârstă la care șansele de a deveni mămică sunt foarte reduse, astfel că a apelat la o procedură modernă.
La 45 de ani, Ramona Bădescu are o carieră reușită, dar nu și-a întemeiat o familie. În Italia, unde ea a devenit celebră, a avut mai multe relaţii, a fost chiar căsătorită cu un baron, însă nu a reuşit până acum să aibă un copil.

Vedeta a vorbit, într-un interviu acordat pentru emisiunea "Click", de la Prima TV, despre dorinţa ei de a deveni mămică, în ciuda vârstei sale.

"S-a rupt logodna, nu poţi să fii logodită cu cineva care e tot timpul plecat. Cum te vezi mai rar, cu atât e mai bine.
Italienii sunt geloşi, nu acceptă aşa ceva. M-am căsătorit cu munca mea în acest moment"
, a mărturisit ea.

Pentru a fi sigură ca poate deveni mămică şi la o vârstă mai înaintată, Ramona a apelat la o procedură modernă. I s-au recoltat ovule, iar acestea uu fost congelate şi depuse într-o bancă de profil din străinătate. "Am ajuns la o anumită vârstă şi nu pot concepe un copil, fără să aibă o familie. Mi-am depozitat ovulele, pentru congelare şi păstrare, într-o bancă din străinătate, mai precis Elveţia", a explicat actrița.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod