Rămâi cu mine, din 1 decembrie, la HBO și pe HBO GO

Primele două episoade ale noului serial produs de HBO Europe în România, Rămâi cu mine, vor fi difuzate în premieră și în exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.
Începând de luni, 2 decembrie, primele două episoade ale serialului vor fi disponibile fără abonament pe HBO GO, serviciul de video on demand lansat de HBO, pentru toți cei ce vor accesa site-ul.
 
Rămâi cu mine este regizat de Constantin Popescu și Mihai Bauman. Scenariul serialului a fost tradus şi adaptat de Lia Bugnar, iar producția a fost asigurată de compania Film Factor. Directorul de imagine al producției este Liviu Marghidan.
 
Din partea HBO, producători executivi sunt Carmen Harabagiu și Aurelian Nica, producător asociat este Gabriela Ceuță, filmările fiind supervizate de Antony Root, EVP Original Programming & Production HBO Europe, și Wayne Henry, Consultant Production Executive HBO Europe.
 
Începând cu 8 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la HBO, telespectatorii vor putea viziona un nou episod din cele 13 ale serialului Rămâi cu mine.
 
În rolurile principale sunt actorii: Iulia Lumânare (Caravana cinematografică, Proiecte de trecut, serialul La urgenţă), Aureliu Surulescu (Return of the Living Dead, Method), Andi Vasluianu (Despre oameni şi melci, Hârtia va fi albastră, Furia, etc), Antonia Ionescu Micu (Eminem vs.
Eminem, Aurora), Cosmina Stratan (După dealuri), Monica Ciută (Summer Tango, Cealaltă Irina), Lucian Ifrim (Evadarea, Naşa), Andreea Gheorghe (Domnişoara Christina), Nataşa Raab (Poziţia copilului, Din dragoste cu cele mai bune intenţii, etc). Din distribuţia serialului fac parte şi: Stela Popescu, Paul Ipate, Ioana Blaj, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu, Magda Catone, William Hope (Aliens).
 
Rămâi cu mine este un serial intens, care îmbină elemente de dramă, romance și comedie. Scenariul este amuzant, cu accente melancolice.
Este ancorat în realitate, dar nu uită să se alimenteze cu elemente absurde, iar telespectatorului i se dezvăluie treptat situațiile și stările prin care trec personajele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod