Raluca si Walter Zenga au sarbatorit 10 ani de casnicie!

Raluca si Walter Zenga au avut parte, saptamana trecuta, de un weekend plin de emotii! Si-au reinnoit juramintele pe plaja din fata luxosului hotel Burj Al Arab!
 Au trecut 10 ani de cand  sotii Zenga s-au casatorit, asa ca evenimentul a fost sarbatorit asa cum se cuvine in Dubai, acolo unde familia locuieste de cativa ani! Imbracati in alb, desculti, pe plaja, Walter si Raluca, acompaniati de  cei doi copii ai lor, Walter JR si Samira Valentina, dar si  de doi martori, prieteni buni de-ai cuplului, si-au reinnoit juramintele in fata unui pastor care i-a binecuvantat, chiar pe plaja din fata celebrului Burj al Arab.  Coplesita de emotii si de dragostea ce i-o poarta sotului sau, Raluca abia astepta acest moment.
Ea s-a ocupat indeaproape de organizarea ceremoniei, iar punctul culminant a fost acela cand Walter JR si Samira le-au adus parintilor lor noile verighete.
 
“Mirii desculti si adorabilii nostri paji”, a postat Raluca Zenga pe pagina ei oficiala de Facebook, langa o poza cu toata familia, pe plaja, imbracati cu totii in alb.
 
“A fost un eveniment emotionant. Eu si sotul meu ne-am reinnoit juramintele pe plaja, in prezenta copiilor nostri. Au trecut 10 ani de cand ne-am casatorit, iar casnicia noastra este in fiecare zi mai frumoasa! Nu stiu cand a trecut timpul.
Cand ma uit la fructul iubirii noastre, Sami si Walter JR, realizez  ce familie frumoasa avem si cat suntem de binecuvantati! Ii multumesc sotului meu pentru toata dragostea ce ne-o poarta si pentru tot ceea ce face pentru noi!”, a spus Raluca Zenga, care la sfarsitul lunii iunie va veni in tara pentru a-si petrece vacanta in Capitala, dar si pe litoral.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod