Raluca Badulescu tratament cu cristale de calciu pentru revigorarea fetei

Este decisa sa arate impecabil chair daca se apropie de 40 de ani. Dupa ce si-a dorit enorm sa fie slaba, si a reusit sa scape de 66 de kilograme, Raluca este consecventa si respecta cu sfintenie sfaturile medicului estetician pentru a-si revigora si a da tonus pielii fetei.
O data pe luna ea merge la cabinetul medicului Iancu Morad, medic la care a dus-o nasul copilului ei si prietenul ei de-o viata Catalin Botezatu. "Il ascult pentru ca el stie cel mai bine ce trebuie sa faca fetei mele ca sa arate bine. Din fericire pentru mine nu am probleme majore la fata, putea sa fie mult mai grav avand in vedere ca am slabit atat de mult. Morad nu a fost nevoit sa apeleze la fire de suspensie pentru a-mi revigora fata, imi face mici corectii injectabile si-mi da niste creme profesionale realizate de el speciale pentru oamenii care au slabit mult".


"O scadere brusca si masiva in greutate are la nivelul fetei, deseori, efect de imbatranire.Raluca e fericita, la ea fata e zona afectata foarte, foarte putin. Admir curajul ei de a slabi masiv si a se transforma radical. Nu e usor, e nevoie de un psihic bun, de multa, foarte multa perseverenta si rabdare. Ea e un exemplu de vointa care trebuie aplaudat, nu criticat. Sa scazi 66 de kg in greutate, chiar si cu o interventie de taiere de stomac, nu e usor, e al naibi de greu, si doar cine a trecut prin asta stie despre ce vorbesc.
E nevoie de multa putere si ambitie. Pentru a revigora pielea fetei ei o sa facem o perioada tratament injectabil cu cristale de calciu. Pometii, santurile nazolabiale, conturul fetei vor recapata volumul dorit, natural si firesc, prin tratament cu cristale de calciu. Cristalele de calciu sunt o substanta ce se regaseste in compozitia oaselor, a smaltului dentar si a dentinei si ca urmare este foarte bine tolerat de organismul uman. Creaza un aspect natural de piele intinsa si intinerita si reface conturul facial, efect care se mentine aproximativ 2 ani.
O seringa de cristale de calciu echivaleaza cu volumul a 3-4 seringi de acid hialuronic, conferind astfel mai mult volum zonelor afectate de procesul de imbatranire: riduri nazogeniene, linii marioneta, pometi cazuti, linia maxilarului, comisurile gurii, cuta barbiei, puntea nasului. Redând volumul pierdut, veti conferi aspectul tanar, proaspat si vesel al fizionomiei, reintinerind rapid cu cativa ani in doar 10 minute de tratament
", a declarat dr Iancu Morad .
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristea Mihaela pe 15 Feb 2024, 14:48
    Cristale de calciu

    Bună ziua ! Câte ședințe ar trebui făcute pt față și gat cu injectare cristale și un preț va rog multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod