Provocările femeii moderne dezbătute de Dana Săvuică

30 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Provocările femeii moderne dezbătute de Dana Săvuică

Joi seara a avut loc evenimentul Shades „A good year”, eveniment aniversar ocazionat de împlinirea unui an de când nuanţele frumuseţii s-au reunit în ineditul concept Shades - beauty lounge. Dana Săvuică, invitat special, a lansat un dialog cu doamnele prezente, privitor la „provocările femeii moderne”.

Peste 60 de persoane au dat curs invitaţiei Shades - beauty lounge de a sărbători împreuna 1 an de existenţă. Clienţi, prieteni, parteneri, jurnalişti şi personalităţi ale lumii mondene au împărtăşit cu echipa Shades clipe plăcute într-o atmosferă parfumată de iasomia şi trandafirii de pe terasa salonului. Printre invitaţii prezenţi s-au numarat Dana Săvuică, Georgeta Ghinea, Neylini, Oana Lis, Cristina Dochianu şi Mihaela Călin, Maria Filipescu.



Unul dintre cele mai incitante momente a fost când Dana Săvuică a lansat către invitate o întrebare de actualitate: „Care este cea mai mare provocare a ta ca femeie modernă?”. Răspunsurile nu au întârziat să apară: cariera, familia, copiii, bărbatul.

Tot în cadrul discuţiilor, Georgeta Ghinea a încercat să schimbe optica atât de vehiculată conform căreia femeia de azi trebuie să fie puternică, împărtăşind din experienţa acumulată dea lungul timpului, atât ca femeie cât şi ca mamă şi psiholog, că o femeie trebuie să fie sensibilă. Tot ea ne-a mărturisit că secretul succesului ei este „dăruind, primeşti”.


Mesajul final către cei prezenţi şi nu numai, a fost punctat de Adina Mocănaşu, proprietarul beauty lounge-ului care a dorit să şi motiveze de ce evenimentul a fost gândit cu trimitere la celebrul film „A good year” de Ridley Scot. „Filmul acesta este un îndemn către întoarcerea la sensibilitate şi trăire intensă, la redescoperirea sentimentelor şi frumuseţii îngropate de rutina uneori rigidă în care ne angrenăm fiecare dintre noi. Asta am încercat noi dea lungul primului nostru an alături de clienţii noştri: a fost un an bun! ” Tuturor celor prezenţi li s-a oferit ocazia să vizioneze sau revizioneze „A good year”.
 
“Pentru Shades “A good year” înseamna un an în care a transformat orele “pierdute la salon” în ore de destindere pentru clienţii săi.
Un an în care şi-a îmbogăţit conceptul iniţial cu noi oferte: haine ale creatorilor autohtoni şi haine aparţinând unor branduri internaţionale, servicii de nutriţie si dietă. Cel mai important câştig, însă, sunt numeroasele proiecte, parteneriate şi colaborări avute de-a lungul anului. Printre partenerii câştigaţi se numără: Adesgo, BDG, Chic Choc Ola, şi Cambridge Weight Plan Romania.” (Adina Mocănaşu, proprietar Shades - beauty lounge.)

Trei dintre invitate au fost „norocoasele serii” câştigând în cadrul tombolei cadouri speciale şi de actualitate: o bronzare organică, o manichiură semipermanentă şi un parfum „Challenge” by Dana Săvuică.
Doritorii pot găsi în cadrul salonului atât parfumul Danei Săvuică, cât şi o colecţie de bijuterii realizată de aceasta în colaborare cu un renumit bijutier român, bijuterii  care au la bază perlele de Mallorca cu inserţii de argint. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod