Prostacalm şi Urocalm de la Doppelherz aktiv

9 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Prostacalm şi Urocalm de la Doppelherz aktiv

Prostacalm  de la Doppelherz aktiv


Cu ulei din seminţe de Dovleac, pudră din seminţe de Dovleac si extract uscat din fructe de Palmier-pitic

De cate ori, dupa urinare, nu ti-ai spus in gand: “Ce putin iti trebuie ca sa fii fericit!”? Afectiunile prostatei afecteaza peste 80% din barbatii cu varsta peste 50 de ani, si la peste jumatate din acestia senzaţia imperioasă de urinare şi golirea incompletă a vezicii creează disconfort şi împiedică starea de bine a organismului. Aceste simptome apar în afecţiunile prostatei şi le caracterizează.

Capsulele de Prostacalm de la Doppelherz® aktiv conţin substanţe active din Dovleac şi fructe de Palmier-pitic (Sabal serrulata), cu efecte pozitive asupra funcţiei vezicii şi prostatei:

•    Diminuează senzaţia de urinare imperioasă
•    îmbunătăţesc fluxul urinar
•    Cresc volumul urinar
•    Diminuează volumul reziduului urinar
•    Scad frecvenţa urinărilor nocturne


Prostacalm conţine ingrediente naturale sănătoase cu efecte dovedite in tratarea afectiunilor urinare si ameliorarea simptomelor ce insotesc disfunctiile  prostatei: ulei de seminţe de dovleac cu pudra obţinută din acestea si extracte din fructe de palmier pitic.

Produsul se gaseste in farmacii la pretul recomandat de 59 RON cutia cu 90 de capsule.

Urocalm de la Doppelherz Aktiv


Pentru imbunatatirea functionarii aparatului urinar si apararea impotriva infectiilor urinare.

Mi-as dori sa pot spune ca nu am experimentat niciodata durerea si disconfortul unei infectii urinare. Ei bine, doare! Oricine a avut vreodata una stie despre ce vorbim aici! Infectiile urinare sunt greu de ignorat, au nevoie de grija imediata si este bine sa urmam un tratament profilactic pentru a le preveni.

Pe parcursul intregii vieti, una din doua femei sufera de cel putin o infectie urinara.

Doppelherz® Aktiv aduce in farmacii Urocalm, produs ce contribuie la mentinerea functiilor excretorii ale rinichilor si are efect anti-oxidant.
Doppelherz®  Aktiv Urocalm  conţine o doză concentrată de extract din Afin american, cu acţiune de frânare a inmulţirii bacteriilor in căile urinare, precum si pulbere din radacina de Papadie, ambele avand ca efect fortificarea mecanismelor de aparare a cailor urinare impotriva infectiilor si imbunatatirea functionarii aparatului urinar.


Urocalm se gaseste in farmacii in cutii ce contin 30 tablete si se administreaza zilnic cate o tableta.
Pret recomandat: 31 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod