Primul episod din seria săptămânală L.A. Clippers Dance Squad, duminică, 27 martie, la ora 22:00, la E!

Noua serie săptămânală de 8 episoade L.A. Clippers Dance Squad, care începe la E! duminică, 27 martie, la ora 22:00, ne oferă şansa de a afla în detaliu ce presupune statutul de membră a unei trupe de dans profesioniste din domeniul baschetului, pe şi în afara terenului de sport.

De la audiţii şi repetiţii, la încercarea de a se împărţi între viaţa personală şi ambiţiile profesionale - toate sunt surprinse în această serie-documentar, care arată telespectatorilor cât efort trebuie să faci pentru a ajunge să dansezi pe terenul de la Centrul STAPLES din Los Angeles, în faţa fanilor baschetului, în postura de reprezentantă a unui important brand global. Din 27 martie, numai la E!, odată cu începerea emisiunii L.A. Clippers Dance Squad, veţi vedea visuri îndeplinite şi relaţii puse sub semnul întrebării.

Cele 8 episoade de câte o oră vor urmări vieţile a 7 femei care candidează la un loc în trupa de dans Clippers Spirit.

Emisiunea începe cu audiţiile din vară (unde fanii le văd pe cele 7 candidând împotriva a sute de alte concurente care îşi doresc unul dintre cele 20 de locuri din trupă) şi continuă urmărindu-le de-a lungul întregului sezon dificil, în timpul căruia vor fi supravegheate de noul director creativ, Petra Pope.

Petra are un CV lung în domeniul baschetului profesionist şi a condus trupele de dans NBA ale echipelor Los Angeles Lakers, New York Knicks şi Brooklyn Nets. Acum s-a mutat înapoi la Los Angeles, pentru a revigora trupa de dans a echipei de baschet L.A.

Clippers şi a duce performanţele acesteia la următorul nivel. Nu rataţi primul episod din seria săptămânala L.A. Clippers Dance Squad, duminică, 27 martie, la ora 22:00, numai la E!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod