Prima TV, premiata

Facebook Twitter Comenteaza
Prima TV, premiata

Intre 19 si 22 iunie, la Sala Palatului, a avut loc "Salonul International de Psihologi 2008". In cadrul festivitatii de decernare a premiilor care a avut loc sambata, 21 iunie, de la ora 16.30, au fost acordate premii de excelenta pentru promovarea psihologiei.

La categoria "Mass-media", la egalitate de puncte, premiul de excelenta a fost obtinut de Prima TV, pentru emisiunea "Momentul Adevarului" si promovarea poligrafului ca metoda de expertiza psihologica, si de "Evenimentul Zilei", pentru pagina saptamanala de psihologie de cuplu.


La aceasta sectiune a fost nominalizata si televiziunea B1 TV, pentru emisiunea "Animus si Anima", precum si Revista Cariere, pentru promovarea psihologiei organizationale.

La categorii precum "Carti si reviste (Edituri)", "Training, evenimente pentru publicul larg" si 'Premii speciale pentru realizari exceptionale", premiile au fost adjudecate de: Editura Polirom, pentru colectia de psihologie stiintifica, Competent Consulting, pentru prima Conferinta de Inteligenta Emotionala din Romania, EQ Day for Life, Cristian Andrei, pentru emisiunile radio si Tv si promovarea consilierii psihologice, precum si de RTS Romania Psychological Testing Services, pentru Platforma de Evaluare Clinica si etalonare pentru Romania a testelor internationale de inteligenta.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod