Prima carte ilustrata cu articole de lenjerie

Relatia dintre lenjerie si dorinta este explorata in cartea La Perla Lingerie&Desire, prima biografie a cunoscutului brand italian de lenjerie de lux , precum si propria evolutie de peste 60 de ani.
Totul incepe cu Ada Masotti, o adevarata maestra a corsetelor,  care deschide un atelier in Bologna in 1954, atelier  ce va purta numele La Perla. Istoria in fotografii continua, explorand anii 1960, 1970, 1980 si 1990, alternate cu capitole structurate pe concepte simbolice cum ar fi Trup, Negru, Alb, Pretiozitate, Inspiratie, Eros.

Una dintre pietrele de temelie ale filozofiei La Perla o reprezinta explorarea pasionala a lumii femeilor. Ceea ce sta la baza acestei abordari este un raport special cu cativa dintre fotografii brandului La Perla incluzandu-i pe Nadir, Dominique Issermann, Alastair Taylor Young, Marino Parisotto, Gianpaolo Sgura, Michelangelo Di Battista, Vincent Peters, Mary Rozzi.


Pagina cu pagina, cartea La Perla Lingerie&Desire  este o calatorie incitanta dedicata frumusetii si creatiilor senzuale ale ilustrului brand italian.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod