Chitaristul trupei VUNK isi serbeaza ziua de nastere LIVE in TRUE CLUB!

Vineri, pe 18 ianuarie, toti fanii VUNK se aduca pe Strada Franceza nr. 52 in sufrageria True Club pentru a-l sarbatori si a-i canta La Multi Ani chitaristului trupei VUNK, Gabriel Maga. Este al doilea an in care Gabi isi serbeaza ziua de nastere pe scena True Club.
Sprint Media si Bestmusic.ro te invita la primul concert VUNK din 2013! Live, in sufrageria din True Club, probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Centrul Vechi.

Gabi si trupa promit fanilor un concert pe masura inceputului de an 2013 unde veti putea asculta hiturile cu care VUNK a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de rock romanesti.

Biletele pentru concertul VUNK costa 40 de lei si pot fi gasite online pe www.iabilet.ro  sau la Bordello Pub. Pe iabilet.ro, bilete in format electronic se pot comanda online, platesti cu cardul sau cu Paypal iar biletele iti vin pe e-mail. Le poti printa sau poti veni direct cu smartphone-ul la intrare. Dupa ce ti-ai cumparat bilet, nu uita sa suni la 0727 488 087 pentru a-ti rezerva un loc la masa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod