Premiera! Sophia a fost zidita intr-o emisiune TV ca Ana lui Manole!

In premiera, o artista din Romania a fost zidita in direct, intr-o emisiune TV, precum Ana lui Manole, personajul din cunoscuta legenda romaneasca. Este vorba de excentrica Sophia, cea care a pus in scena, in cadrul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, un show unic.
Artista a interpretat noua ei piesa, „Ziduri”, aparand inconjurata de un zid cu o arcada ca cele ale Manastirii Curtea de Arges si scotand capul prin singura portiune nezidita.

Inconjurata de trei dansatori care urmau miscari de dans contemporan, Sophia a inceput sa se zbata si sa doboare caramida dupa caramida, reusind, spre finalul piesei, sa sparga zidul si sa apara in fata telespectatorilor purtand o vestimentatie cu totul speciala: un costum nude acoperit de o inima intoarsa. Machiajul a fost la fel de special: solista a avut pictate sub ochi lacrimi de sange.

Ineditul show, conceput de Sophia, exprima mesajul piesei „Ziduri”.
Mai exact, temerile, angoasele, barierele pe care ni le construim singuri in jurul nostru , din neincrederea in noi insine si in cei din jur, si care ne transforma sufletul intr-unul nefericit.

“Suntem prizonierii propriilor temeri si ne lovim de propriile idei preconcepute. Inclusiv in dragoste alegem uneori sa nu fim noi inine si sa ne inconjuram de ziduri care ne despart de persoana iubita. Daca reusim sa spargem aceste ziduri, ajungem la autenticitatea sufletului. In momentul in care ajungi sa fii tu insuti intr-o relatie, poti constui ceva frumos”
, declara Sophia.

La inceputul acestei saptamani, Sophia a mai oferit o aparitie spectaculoasa.
A fost vorba de recitalul sustinut in cadrul emisiunii “Neata cu Razvan si Dani”, unde a aparut cu chipul acoperit de tencuiala alba, purtand o camasa lunga alba si avand in picioare sandale de tip roman.

De altfel, si pe coperta noului sau single Sophia apare cu chipul acoperit de tencuiala alba, ca un zid, imbratisata de maini negre care simbolizeaza proprile angoase, bariere si neputinte ale sufletului. Una din acestea ajunge insa sa o sugrume, accentuand senzatia de anxietate.

„Fiecare mana poate simboliza cate o frica, un esec, o experienta  trista, durere, amaraciune, delir, pierderea omului drag, o temere si un stop pentru a merge mai departe si care te transforma intr-un suflet nefericit.
Mana care ajunge insa la suflet este cea care reuseste sa sparga zidul, e a celui care doreste cu adevarat accesul la sufletul sau autentic”
, declara Sophia.

„Prea mult ziduri am ridicat singuri/ Nu sunt decat ziduri ce pot cadea usor”, sunt versurile refrenului, artista subliniind faptul ca noi suntem responsabili pentru piedicile de comunicare si pentru faptul ca nu ajungem sa fim cu adevarat deschisi in relatiile cu ceilalti. Aceste bariere, la fel ca orice zid, pot fi usor daramate, daca am avea cu adevarat aceasta dorinta.

Noua piesa a Sophiei, “Ziduri”, beneficiaza de un lyric video interesant si a insumat in cateva zile aproape 50.000 de vizualizari pe Youtube.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod