Premieră: Florin Neby, prima poză cu iubita mai mare cu 6 ani

Antrenorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Florin Neby s-a îndrăgostit. Chiar dacă ne-a obişnuit să apară numai cu subiecte care ţin de activitatea lui profesională, iată că astăzi Florin vorbeşte despre Andreia, iubita lui care este mai mare cu 6 ani decât el. Tânăra este fostă stewardesa, iar acum încearcă un business în fashion.
unoscut pentru sârguinţa cu care îşi face meseria, ne întrebăm uneori când mai are Neby timp şi de o relaţie. "Da, am un program foarte încărcat, dar ne vedem cât putem de des. Chiar şi pentru 15 minute, dar tot ne vedem. Cel mai mult timp îl petrecem în weekend, pe care îl rezervăm pentru noi şi prieteni", declară binecunoscutul antrenor personal.

"Mă consider un om normal, iar în această normalitate există şi o viaţă personală pe care în momentul de faţă o trăiesc împreună cu Andreia.
Ne-am cunoscut în locul în care eu îmi petrec cel mai mult timp, sala de fitness"
, continuă sportivul.

Şi pentru că nu toate lucrurile pot fi roz în viaţă, Florin Neby este deranjat de speculaţiile privind vârstă iubitei lui şi faptul că prin alegerea unei iubite mai mari încearcă să-l copieze pe prietenul lui, Dani, iubitul mai tânăr al Mihaelei Rădulescu. "Deşi este mai mare decât mine, asta nu ne împiedică să ne înţelegem foarte bine, eu fiind obişnuit să comunic cu toate categoriile de oameni, datorită job-ului.
Nu-mi plac speculaţiile de genul, "îi copiezi relaţia lui Dani cu Mihaela". Nu, nu copiez pe nimeni, Dani este un prieten bun de la care învăţ foarte multe lucruri, dar nu trăiesc niciodată după principiile altora"
, conchide Florin Neby.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod