Pictura si muzica, la Embassy

7 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza

Duminica,  8 februarie, incepand cu ora 15.00, la Embassy, pictorita Anca Irina Lefter isi dezvaluie lucrari vechi si noi intr-o expozitie cu vanzare, iar Alexandra & Alec sustin un recital acustic cu piese in limba franceza, inclusiv proaspata compozitie ''Interdit".

Anca Irina Lefter este membra a Asociatiei Artistilor Plastici si are in palmares expozitii personale ("Fior Oranj" - 2006, "Silance" - 2008) si de grup. "Cred ca arta traverseaza toate simturile in acelasi timp, daca ai timp sa o privesti, sa o asculti… Este un zbor deasupra monotoniei, modestiei si lucrurilor obisnuite.', spune Anca Irina Lefter.

Alexandra & Alec sunt una dintre cele mai nonconformiste trupe din noul val romanesc: muzica lor se incadreaza intre pop si pop-rock acustic, cu versuri in romana, engleza si franceza.

Stilul lor e caracterizat de o interpretare vocala ce sfideaza canoanele si acorduri de chitara cantate intr-o maniera unica.

"De ce franceza? Pentru ca reprezinta pasiunea. Pasiunea pentru arta, pentru viata, savoarea vinului rosu, muzica fluida si senzuala. Toate aceste lucruri frumoase, irezistible, periculoase deopotriva se regasesc in Rouge Fatale.", explica Alexandra & Alec.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod