Petrecere de Halloween pentru căţei la Planeta HamHam

Te-ai gândit cum te îmbraci la petrecerea de Halloween şi cum îţi îmbraci copilul? Perfect. Acum este momentul să te gândeşti cum îţi îmbraci şi câinele pentru că este invitat la petrecerea de Halloween de la Planeta HamHam!
Planeta HamHam este locul unde animalele de companie sunt răsfăţate, distrate şi apreciate. Aici, vineri, 26 octombrie, de la ora 19:00 va fi petrecere mare: „Tricks for Treats Party”. Cu imaginaţie şi pricepere, stăpânii îşi vor etala prietenii patrupezi deghizaţi în piraţi, prinţese, vedete, prim-balerine şi alte personaje celebre. Câinii vor concura pentru titlul de cea mai „funny-funky-cool” costumaţie, iar cei dornici să arate trick-urile învăţate vor primi o mulţime de recompense delicioase.

Stăpânii şi copii vor avea şi ei parte de distracţie la atelierul de sculptat dovleci, dar şi convingându-şi  prietenii-căţei să-şi arate talentele.
Toate acestea într-un decor înfricoşător, dar îndulcit de mere în caramel, marshmallows la foc, vin fiert aromat şi completat de cărnuri la ceaun şi cel mai bun hot dog din oraş.

Aşadar, vă aşteptăm cu mic, cu mare şi cu cât mai multe picioare la Planeta HamHam, vineri, 26 octombrie, începând cu orele 19:00.

Adresa: Bd. Barbu Văcărescu nr. 162-164, sector 2, Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la numărul 0753 426 426.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod