Colgate lansează un nou look elegant pentru sistemul de albire Colgate Max White One

Colgate-Palmolive vine în întâmpinarea consumatorilor din România cu noile produse de albire Colgate Max White One într-o prezentare mult mai atractivă, păstrând în acelaşi timp atributele profesionale premium pentru a obţine un zâmbet mai alb.

Începând cu luna octombrie noua gamă Colgate Max White One va fi prezentă pe piaţa din România într-un ambalaj elegant de culoare roşie, diferenţiindu-se astfel de alte categorii de produse de albire existente.

Noile produse Colgate Max White One se adresează persoanelor cu un stil de viaţă activ, care preţuiesc cu adevărat un zâmbet frumos şi sunt atente la alegerile pe care le fac pentru a avea o imagine impecabilă.

Dinţi cu o nuanţă mai albi în doar o săptămână.
Albire care durează!

Sistemul Colgate Max White One include produse pentru o îngrijire orală completă şi contribuie eficient la păstrarea unui zâmbet sănătos şi plin de strălucire.


Pastele de dinţi Colgate Max White One conţin acceleratori de albire şi ingrediente similare celor folosite de medicii dentişti. Acestea îndepărtează eficient petele şi conţin o formulă specială împotriva formării tartrului, pentru a obţine un zâmbet cu o nuanţă mai alb în doar o săptămână.

Gama de paste de dinţi Colgate Max White One conţine pe lângă varianta de bază pentru o îngrijire zilnică de albire a dinţilor şi varianta Active, cu beneficiu adiţional de îndepărtare a petelor dentare.
De asemenea, Colgate lansează şi noua variantă, Colgate Max White One Fresh, cu beneficiu adiţional de prospeţime.

Apa de gură Colgate Max White One fără alcool are o tehnologie avansată de prevenire a petelor, pentru a păstra dinţii mai albi.
Folosită de două ori pe zi după periajul dentar, apa de gură Colgate Max White One ne ajută să ne păstrăm respiraţia proaspată timp îndelungat.

Noua periuţa de dinţi Colgate 360° Max White One are un design special, prevăzut cu cupe de cauciuc pentru îndepărtarea petelor şi curăţarea în locuri greu accesibile. Dispozitivul de curăţare a obrajilor şi a limbii îndepărtează cu uşurinţă bacteriile care provoacă respiraţia urât mirositoare.
Astfel, cu noul sistem de albire Colgate Max White One propus de Colgate, puteţi obţine un zâmbet cu adevărat alb pentru un look de invidiat.

Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală şi, de asemenea, numărul 1 pe piaţa din România pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: săpun, geluri de duş, creme de ras, săpunuri lichide, spume de baie, deodorante solide de femei şi bărbaţi, paste de spălat vase.



Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod