Pe urmele starurilor de la Hollywood

Atunci când nu au filmări, premiere sau alte activități strâns legate de cariera lor, starurile de la Hollywood încearcă să se ascundă cât mai bine de ochii presei și să aibă activități dintre cele mai obișnuite.
Atunci când nu au filmări, premiere sau alte activități strâns legate de cariera lor, starurile de la Hollywood încearcă să se ascundă cât mai bine de ochii presei și să aibă activități dintre cele mai obișnuite. Nu puțini sunt cei care aleg confortul și discreția country clubului. Este locul care îmbină în mod perfect activitățile sportive în aer liber, sala de fitness, spa și relaxare cu spațiile dedicate celor mici.

Justin Timberlake, Will Smith sau Dennis Quaid sunt doar câteva dintre numele sonore care își petrec timpul liber astfel.
Justin Timberlake și Will Smith sunt membri ai aceluiași club, Sherwood Country Club din Thousand Oaks, California, cu peste 100 de ani de istorie. Amândoi au fost surprinși de nenumărate ori jucând golf pe terenul din incinta club-ului. Dennis Quaid este și el membru al Bel Air Country Club de mulți ani.


Conceptul de country club este mai puțin cunoscut în România, însă are toate șansele să cucerească și vedetele de aici pentru că în toamna aceasta va avea loc inaugurarea unuia dintre cele mai mari country club-uri din Europa de Est, Stejarii Country Club.
Complexul va include toate facilitățile la care visează orice star, oferind spațiul perfect de socializare, atât de reprezentativ pentru stilul lor de viață. Sală de fitness, piscină, terenuri de tenis interioare și exterioare, terenuri de squash, spații destinate copiilor, zone de la relaxare, alături de multe alte facilități, toate vor fi reunite în cel mai nou club din București, construit la cele mai înalte standarde. Stejarii Country Club va găzdui și un centru spa ce va include therapy suites, piscină, spaţii de relaxare, hammam, saună şi camere cu aburi, green tea bar, o terasă discretă, un salon de înfrumusețare și un studio de pilates și yoga.

În vecinătatea clubului, va fi amenajat un driving range, unde pasionații de golf își pot organiza antrenamentele.
Un alt proiect ce va fi inaugurat în luna august, în zona de nord a Bucureștiului, este grădinița IOANID Preschool International Education, cu predare în limba engleză. Proiectul, bazat pe un curriculum național britanic, este coordonat de Ela Robinson și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 18 luni și 5 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod