Pariul lui Răzvan Ciobanu: „Nu am să mai fiu gras niciodată“

Designerul se declară foarte mulţumit că a reuşit să slăbească 40 de kilograme, dar mărturiseşte că acum îi este mai greu să dea jos încă 5.
Răzvan Ciobanu este decis să scape de surplusul de greutate, dar cel mai mult îşi doreşte să nu se mai îngraşe. El a mărturisit pe Facebook cum a reuşit şi cât de greu a fost procesul transformării sale fizice. "Pffff! Viaţa mea din ultimul an, în imagini... sau mai bine spus în kilograme. Treaba mega complicată: pe 18 ianuarie 2015 aveam 91... Prin februarie aveam 86,3 kg şi apoi a început <<valsul>>", a scris Răzvan.

El a mărturisit că a avut şi o perioadă mai puţin fastă, în care a pierdut temporar bătălia cu kilogramele, dar nu a renunţat: "În vară am reuşit <<performanţa>> de 77,5, dar am <<pierdut>> lupta prin octombrie (când m-am întors la 85-86kg) şi acum fac iarăşi balet spre 80 kg.
Morala?! Că este de un milion de ori mai greu să dai jos 5 kg, în comparaţie cu a da jos 40 de kg. Şi îmi doresc să mai spun o dată, pentru aia de au nevoie să audă asta: dieta (corectă) dă rezultate, se poate!!! Curaj. Şi DA, merită tot efortul"
, a scris designerul.

La final, Răzvan Ciobanu a avansat şi un pariu serios, unul pentru toată viaţa: "Eu nu am să mai fiu gras NICIODATĂ! Şi da,am mai avut zile (destule într-un an) în care m-am <<aruncat>> în mâncare...
dar în teorie şi, în practică, sunt într-un program de nutriţie (dietă) de un an şi o lună"
.

"Proud of myself!!!"
, a mai scris designerul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod