Parfum de son "cubano", in backstage, cu Havana Lounge

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Parfum de son

Saptamana aceasta, membrii Live From Buena Vista: The Havana Lounge vor sustine cel de-al patrulea concert pe scena Salii Palatului, promitand publicului roman inca un spectacol extraordinar! La fel ca pe parcursul intregului turneu, nici pentru concertul de la Bucuresti pretentiile artistilor nu au fost deloc excentrice, "superbunicii" solicitand organizatorilor sa recreeze in culise caldura si intimitatea atmosferei "de acasa".

Dupa ce anul acesta au sustinut numeroase concerte cu casa inchisa in orase precum Viena, Bruxelles, Bremen, Gottingen, Amsterdan sau Zurich, cele patru generatii de muzicieni ce reunesc nume celebre ale Afro-Cuban All Stars, Buena Vista Social Club, Sierra Maestra si Tropikana, in frunte cu cei doi "superabuelos" ai muzicii cubaneze – Teresa Garcia Caturla si Julio Alberto Fernandez, se vor reintoarce saptamana aceasta pentru a patra oara in Bucuresti!  
Membrii Live From Buena Vista: The Havana Lounge au declarat in repetate randuri ca Romania este una dintre tarile lor favorite, considerand-o chiar "o a doua casa".
De aceea, nici solicitarile muzicienilor privind amenajarea zonei de culise nu au fost extravagante, artistii mizand pe simplitatea decorului, muzica traditionala si bineinteles, caldura fanilor, membrii The Havana Lounge se vor vedea in backstage cu cativa dintre cei mai fideli admiratori ai culturii cubaneze. In ceea ce priveste pretentile culinare, artistii au solicitat organizatorilor o varietate de fructe, legume si branzeturi, precum si o selectie de vinuri romanesti.

Spectacolul de vineri va include alaturi, de piese clasice din repertoriul The Havana Lounge, precum "El Chan Chan", "Cuando Ya no me Quieras", "Pensamiento", "Suavecito", "Cachita" sau "Son De La Loma", si un moment special alaturi de una dintre cele mai apreciate trupe live din Romania: Mandinga!
Accesul publicului in sala de spectacol se va face incepand cu ora 19:00, concertul urmand sa inceapa in jurul orei 20:00.
Ultimele bilete pentru spectacolul Live From Buena Vista: The Havana Lounge in Romania mai pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 70, 100, 120, 140, 160 lei. In seara evenimentului, biletele vor fi disponibile si la intrarea in incinta Salii Palatului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod