Palmolive Orient Rituel, sanctuarul tău de relaxare

În această primăvară, Colgate-Palmolive lansează noua gamă de geluri de duş Palmolive Orient Rituel. Cele două variante, Energy şi Joyous, vor să redefinească conceptul obişnuit de „duş”, oferindu-i acestei rutine zilnice un strop de magie.
În această primăvară, Colgate-Palmolive lansează noua gamă de geluri de duş Palmolive Orient Rituel. Cele două variante, Energy şi Joyous, vor să redefinească conceptul obişnuit de „duş”, oferindu-i acestei rutine zilnice un strop de magie.

Noul gel de duş Palmolive Orient Rituel îți oferă pauza de relaxare de care ai nevoie după o zi plină. Agitația, graba, munca în exces şi stresul sunt motivele pentru care mulți dintre noi uită să se bucure de micile plăceri zilnice.
Pentru că trăim într-o lume în care totul se mişcă foarte repede, simțim nevoia unor momente de pauză, a unor clipe de abandonare în voia simțurilor şi a unor evadări în locuri liniştite, misterioase şi relaxante.

Noua gamă Palmolive Orient Rituel este îmbogăţită cu ingrediente inspirate de vechile ritualuri orientale de relaxare, ajutându-te să îți regăseşti armonia interioară şi starea de bine. Gelurile de duş Energy şi Joyous îți aduc tărâmurile misterioase din Orient chiar la tine în baie, recreând, zilnic, atmosfera unui sanctuar oriental de relaxare.
Lasă-te în voia simțurilor şi acordă-ți în fiecare zi prilejul de a te simţi energizată şi relaxată!
           
Gelul de duş Energy conține arome subtile de lemn de santal indian şi de ghimbir şi este perfect pentru a-ți începe ziua cu o stare de bine. Datorită formulei sale unice, gelul de duş Energy îţi oferă senzația unei dimineți petrecute în mijlocul naturii orientale.    
 
Varianta Joyous, cu formula sa unică, îmbogăţită cu extracte din floare de lotus şi mure indiene, este răsplata binemeritată după o zi solicitantă.
Uită de problemele cu care te-ai confruntat pe parcursul întregii zile, abandonează-te simțurilor şi călătoreşte în ținuturile orientale, poposind în oaza de relaxare pe care ți-o conferă noul gel de duş.

Pentru ca ritualul de relaxare să fie complet, vă recomandăm să adăugați petale de flori şi uleiuri esențiale în cada de baie, obținând astfel echilibrul perfect pentru recâştigarea armoniei interioare şi a vitalității.

Noua gamă este disponibilă în varianta de 500 de ml, pentru a putea beneficia mai mult timp de aromele orientale oferite de Palmolive Orient Rituel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod