Ovidiu Cristea prezinta trendurile Wella Professionals la Dubai

8 Iunie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ovidiu Cristea prezinta trendurile Wella Professionals la Dubai
Ovidiu Cristea a prezentat la Dubai trendurile in coafura ale anului 2011. Hairstilistul este un membru experimentat al echipei Wella Romania.

In cadrul evenimentului, acesta a realizat coafuri  pentru femeia “Lumina”, “Passionista”, “Glamazon” si “Polaris”. „A fi pe o scena de aceasta talie insemna recunoasterea parteneriatului si a legaturii statornice care exista intre mine si Wella Professionals. Am facut totul sa transform momentul in ceva memorabil atat pentru mine, cat si pentru public”, declara Ovidiu.

In fiecare dintre trenduri s-au gasit reprezentate elemente ale arhitecturii si stilului de viata din Dubai.


“Lumina” este inovatie. Coafuri si tunsori asimetrice dar precise. Asemenea tehnologiei care domina arhitectura cladirilor. “Passionista” aduce pe firmament femeia. Bucle  sofisticate si valuri in cascada pentru a crea un efect elegant, plin de miscare si volum. Culoarea este si ea indrazneata si de impact. E o declaratie in rosu. “Glamazon” este expresia femeii puternice care se ridica din jungla urbana. Texturile suprapuse, de inspiratie tribala, si tonurile aurii dau tonul acestei frumuseti nealtoite.
Contrastele sunt aduse impreuna de “Polaris”. Delicatete, forta si eleganta in haine negre.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod