Oprah Winfrey i-a intervievat pe copiii lui Michael Jackson

de Ileana Voicu Ghinea, 14 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Oprah Winfrey i-a intervievat pe copiii lui Michael Jackson
Sosită sâmbătă la reşedinţa familiei Jackson din Encino, California, Oprah a reuşită să vorbească, pentru prima dată de la decesul Megastarului, cu cei trei copii ai lui, informează New York Daily News. Prince Michael, în vârstă de 13 ani, Paris Katherine, în vârstă de 12 ani, şi Prince Michael II i-au povestit moderatoarei despre tatăl lor şi despre relaţia pe care au avut-o cu el.

Copiii lui Michael locuiesc cu bunica lor de aproape un an, în reşedinţa familiei Jackson din Encino, având astfel parte de un cămin tradiţional, complet diferit de mediul cu care i-a obişnuit tatăl lor, care îi plimba peste tot în lume - Las Vegas, Irlanda, California, Bahrein etc.
- în reşedinţele sale provizorii, informează Mediafax.

Telespectatorii vor putea viziona acest interviu în ediţiile de săptămâna viitoare ale emisiunii Oprah Winfrey Show.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DY pe 15 Oct 2010, 21:19
    IN LOVING ....MEMORIS.... MICHAEL JACKSON 1958-2009

    Cu toti sintem nerabdatorii , ne dorim sa stim adevarul am incredere ca cei trei copii ai sai vor spune ceea ce au vazut , si ei ca si noi , vor sa stie adevarul despre tatal lor , oare cind i se va face dreptate acestui inger de om ?!? ........

    1
    0

  • Athina-Aurelia Costea pe 15 Oct 2010, 12:18
    SA DEA DOMNUL SA SPUNA ADEVARUL !!

    Nadajduiesc ca vor spune adevarul acesti copii, ca vor da si ei o palma binemeritata acelor multi nemernici care L-au ranit si inca IL mai ranesc pe dragul si bietul INGER. SA DEA D-ZEU SA IASA DREPTATEA SI ADEVARUL INGERULUI NOSTRU DRAG !!! MA VOI RUGA MEREU PENTRU ACEASTA, IL VOI IUBI VESNIC, IL VOI APARA SI MA VOI MANDRI CU EL.

    1
    0

  • Iris Alexandra pe 14 Oct 2010, 16:54
    ........

    De-abia astept sa vad interviul ... SUnt nerabdatoare ...sper sa fie si pe euforia .. atunci ,lumea va sti adevarul ptr k acesti copii nu au de ce sa minta si nu pot minti pt k sunt copii . bineinteles ,k vor aparea interpretari si alte panarame ptr ca oamenii sunt rai si haterii MJ si mai rai .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod