O noua reprezentaţie British Stand Up Comedy la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex, cinematograful din Băneasa Shopping City, vă invită în data de 29 octombrie, ora 20:30, la a doua reprezentaţie “British Stand UP Comedy”. Ediţia de debut a acestei stagiuni a fost extrem de apreciată, ȋntregul sezon promiţȃnd momente speciale de comedie autentică, ȋn limba engleză, ȋn ultima luni a fiecărei luni.
Reprezentaţia din această saptamană aduce în faţa spectatorilor trei performeri noi cu trei scheciuri savuroase.

Ola the Comedian, la numai 23 de ani se bucură de un real succes atȃt ca tȃnăr comediant, cȃt şi ca talentat scriitor şi actor. Un performer plin de originalitate care va molipsi publicul cu voie bună.

Bryan O’Gorman, nume apreciat al scenei canadiene de stand-up, se caracterizează ca fiind un comediant nonconformist, explicit şi cu impact devastator asupra oricărei umbre de tristeţe.
Garanţia fiecarui număr de-al său este rȃsul în hohote.

Seara se va încheia cu numărul lui Robert Collins, o prezenţă stilată, un orator desăvȃrşit care captează prin naturaleţea şi creativitatea cu care transpune, în registrul comic, poveşti de viaţă familiare tuturor spectatorilor.  

Grand Cinema Digiplex continuă astfel stagiunea British Stand Up Comedy, care va aduce în faţa publicului momente de umor în limba engleză cu comedianţi talentaţi.

  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod