Nunta rataţilor: Andreea Tonciu se mărită cu Nicolae Mitea

Fotbalistul a cerut-o de nevastă prin sms.

Cine se aseamănă se adună, ştiţi proverbul ăsta. Dar potriveală mai bună pentru o vedetă ieftină şi un fotbalist reşapat e greu de găsit.

 

Cei doi piţiponci, cunoscuţi pentru scandalurile şi despărţirile lor lacrimogene, vor să facă nuntă. Tonciu şi Mitea plănuiesc să se căsătorească în acest an, dar n-au stabilit încă data. Minunat, numai să se ţină de cuvânt şi să nu se atace din nou prin emisiunile TV, cum au mai făcut până acum!

„Vrem să facem nunta anul acesta, dacă ne ajută Dumnezeu. Nu ne-am gândit încă la o dată, dar vreau să fie la vară pentru că vreau să fie cald. Îmi doresc o nuntă în aer liber, nu într-un restaurant. Vreau să vină toată lumea la nunta mea”, s-a mândrit Andreea în emisiunea „Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV. Ea a adăugat că Mitea a cerut-o de nevastă prin sms.

Andreea visează deja la o rochie de „prinţesă”, cu multe-multe cristale, chiar dacă tocmai a aflat nu mai e la modă. „Până acum voiam să îmi fac o rochie de prinţesă, cu multe cristale. Am fost weekendul trecut la târgul de nunţi şi am aflat că nu se mai poartă. Însă, dacă vreau eu o anumită rochie, nu-mi pasă dacă nu se mai poartă”, a spus ea.

Dar, la urma urmei, mai contează rochia pentru o "prinţesă" care se lăuda astă-vară că aproape în fiecare zi îi loveşte buricul lui Mitea cu fruntea şi apoi se lamenta că Nicuşor o lua la palme, pentru ca în final să-l ierte fiindcă i-a dat un inel în Dubai?


Citeşte mai mult despre nunta celor doi pe click.ro.

19 Ianuarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod