NOPTI DE VAMA, LUNI, LA CLUB A DIN BUCURESTI

Iubiri cu miros de vânt și libertate, iertări și începuturi, speranțe deșirate de la Stuf spre Expirat, de la Corsarul și de la Pirați mai departe...

Iubiri cu miros de vânt și libertate, iertări și începuturi, speranțe deșirate de la Stuf spre Expirat, de la Corsarul și de la Pirați mai departe…

Povestea este cea obişnuită: un băiat şi o fată se iubeau, cei doi se despart, el o ia razna etc :). Decorul este clasic doar pentru unii. Eroii locuiesc întotdeauna pe plajă, sub soarele arzător al Dobrogei, în campinguri sau în căsuțele cu nume de femei, pierdute de-a lungul străduțelor cu mașini prăfuite. Coloana sonoră este asigurată de „Piraţi”, „Tequila Sunrise”, „Hand” sau de vântul care răscolește nisipul. Se mănâncă berbecuţ la „Şoni”, frigărui la „Frontiera” sau cartofi copţi în jar la un foc pe plajă.

Se dansează nebuneste în „Stuf” sau „Goblin”, până când răsăritul dă gongul de oprire, eventual tot ca pe vremuri, pe Boleroul lui Ravel. Se fumează sau se bea cam tot ce se poate fuma sau bea, în dezlănţuiri care sfidează convenienţele. Se face dragoste în cort sau pe malul mării, cu luna plină complice pe cer…

Cine sunt eroii? Rockeri, punkeri, hipsteri, ceteraşi, artişti, o boemă nebună căreia îi place viaţa! Unde se întâmplă toate astea? Eei, aici e-aici Locul! Normal, singurul, Neverland-ul României de atâtea generaţii: Vama Veche!

SERIA “NOPȚI DE VAMĂ”

Volumul care va fi lansat luni, la Club A, face parte din seria „Nopţi de Vamă”, semnată de autorul Dan Niţă şi publicată de Editura Graph Byte.

Până în acest moment, în această serie au apărut două volume de povestioare: „Nopţi de Vamă”, apărută în 2009, la Editura Nomina Lex şi reeditată în 2010 şi 2011.

În 2011, la Editura Graph Byte, a apărut volumul „Nopţi de Vamă II”.

Romanul va avea, la rândul său, două părţi, iar în acest an este lansată prima dintre ele, sub titlul de „Nopţi de Vamă. Romanul”.Seria „Nopţi de Vamă” a avut un real succes de public. Stocurile s-au epuizat la fiecare lansare, astfel încât fiecare volum din serie a fost reeditat.

“În anul 2008 mi s-au întâmplat în viață unele lucruri care m-au cam dărâmat. Am plecat de unul singur în Vamă, am stat acolo o lună și jumătate, timp în care am reușit și să mă regăsesc, și să mă reîndrăgostesc, dar și să scriu mare parte din povestioarele cuprinse în această carte.

Cum scriam una, cum patrulam plaja sau mă postam la Ovidiu, la Expirat, la Hand, Epava sau la Pirați și picam pe capul amicilor să le citească. Iar reacția a fost extraordinară. La povestioara „Prințesa mea”, de exemplu, mi s-a întâmplat să dau peste oameni cărora li se umpleau ochii de lacrimi. Vă dați seama cum m-am simțit când vedeam că reușeam să-i fac să vibreze pe cititori la ceea ce am vibrat și eu cândva”, spune autorul, Dan Niță.

OFERTA LA LANSARE (în limita numărului de cărți disponibile):

•    Prețul cărții: 20 de lei
•    Toata seria Nopți de Vamă (cele două cărți cu povestioare + romanul) - 50 de lei
•    Romanul + una dintre cărțile cu povestioare - 30 de lei
•    Cele două cărti cu povestioare - 30 de lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod