Noi evenimente la Hard Rock Cafe!

Pentru prima data pe aceeasi scena, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica te asteapta joi, 19 aprilie, la Hard Rock Cafe sa asisti la cel mai indraznet proiect muzical al anului.
Pentru prima data pe aceeasi scena, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica te asteapta joi, 19 aprilie, la Hard Rock Cafe sa asisti la cel mai indraznet proiect muzical al anului.

JOI, 19 APRILIE, ORA 21.00 – CONCERT BOSQUITO feat OVIDIU LIPAN TANDARICA
Pentru prima data pe aceeasi scena, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica te asteapta joi, 19 aprilie, la Hard Rock Cafe sa asisti la cel mai indraznet proiect muzical al anului. Vino sa ii vezi in premiera pe regele tobelor din Romania si promotorii rock-ului latin intr-o fuziune muzicala fara precedent! Vei asista la un concert exploziv si un playlist surprinzator.

Biletele la concert sunt disponibile pe www.bilete.ro, in toate oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 35 de lei.

VINERI, 20 APRILIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR
In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti.
Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea la serile de Karaoke este libera.

SAMBATA, 21 APRILIE, ORA 22.30 – CONCERT LEO IORGA & PACIFICA – Lansare album „Dupa ani si ani”
Leo Iorga si trupa Pacifica te invita la lansarea albumului „Dupa ani si ani”, o colectie a celor mai bune piese ale artistului, din intreaga cariera de solist vocal al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3 si Pacifica. Vino sambata, 21 aprilie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe si asculta piesele fredonate de generatii intregi („Trenul pierdut”, „Sa te gandesti din cand in cand la mine” , „Singur in noapte”), dar si o interpretare originala a mai multor hituri internationale.

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod