Nicoleta Luciu: "Nu pot să stau cu sânii bretele"

Vedeta spune că nu putea aștepta un an de zile, perioada recomandată de medici pentru operația de mărire a sânilor după naștere.

Vedeta spune că nu putea aștepta un an de zile, perioada recomandată de medici pentru operația de mărire a sânilor după naștere.


După ce mai mulţi chirurgi plasticieni au criticat operația de mărire a sânilor pe care a suferit-o la doar trei luni după naştere, Nicoleta Luciu a declarat că nu putea să aştepte un an de zile, perioadă recomandată de cei mai mulţi specialiști şi că are toată încrederea în medicul Kasem Abu Bakr, care a operat-o.

"Sânii erau într-o perfectă stare pentru operaţie, nu văd de ce nu m-aş fi operat. Nu pot să stau cu sânii bretele, şosete, să aştept să treacă anul şi după să-mi fac operaţia. Într-un an mai am multe chestii de făcut... Aşa au ieşit calculele, domnul doctor a ştiut exact ce face", a declarat Nicoleta Luciu în emisiunea "Poveştiri Adevărate", de la postul Acasă TV.


„Nicoleta a ajuns la parametrii în care poate fi operată fără probleme. Colegii au făcut comentarii pe marginea acestui caz au exprimat o opinie medicală, însă nu au fost în cunoştinţă de cauză”, a spus, la rândul său, explicat medicul Kasem Abu Bakr.


Ziarul "Ring" a publicat în această săptămână opiniile mai multor chirurgii plasticieni care apreciau că Luciu s-a operat prea devreme, la doar trei luni după naştere, ceea ce ar putea impune o nouă operație în următoarele luni.

Medicul Kasem Abu Bakr a susínut, în schimb, că tehnicile de chirurgie plastică au evoluat foarte mult în ultimii ani și că nu toți specialiștii din România  sunt la curent cu noutățile din acest domeniu.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 19 Sep 2012, 01:03
    Mi-e scarba

    Aceasta duduie este de o nesimtire si de o prostie crasa.Ce sa faca si ea,iese in evidenta cu singurul lucru pe care-l are,3 plozi si o pereche de mingii cumparate cu bani.Vai de ea...

    0
    0

  • teodora pe 29 Ian 2012, 22:39
    nonvaloare

    cand esti o nonvaloare ,ca sa faci banii ,recurgi la fel si fel de interventii,doar ,doar, o spala creierul cuiva,BANUL SA IASA.

    0
    1

  • madalin pe 28 Ian 2012, 08:37
    Greata de specia voastra

    Greata de voi! Ca de politica.

    2
    0

  • Geo pe 28 Ian 2012, 01:18
    Obiectivul

    Pai acum pe cine mai intereseaza sanii ei, in afara de Zsolt, evident ! Crede ca s-a terminat lumea cu ea ! hahah, pai cate fetite au mai crescut intre timp, frumoase si fragede ... zau asa, ar fi fost mai bine sa-si alapteze copiii aia daca i-a facut. Oricum nu mai e un "fruct dorit" pentru nimeni, s-a dus.

    2
    2

  • caroline pe 27 Ian 2012, 17:10
    mi s-a acrit....

    da du-te femeie si fa-ti cite operatii vrei si slabeste cum si cit vrei dar nu mai etala in massmedia unde cit ai cheltuit... stai si iti faci griji ca nu ai corp de sirena iar alte mame isi fac griji ca nu au ce da copiilor de mincare. e drept.destinele au fost altele si asa a fost sa fie.sa ai cu ce.oricine cu bani ar face tot ce poate sa arate mai bine.dar din respect totusi ptr saracia lucie din zilele noastre in care traiesc unele familii ai putea sa tii detaliile de pret si toate cele DOAR ptr tine... da voi vedetele daca nu spuneti in media unde cum si cit ati cheltuit e ca si cum ati facut lucrurile degeaba ma mir cum pe strada nu mergeti cu etichetele scoase in afara sa se vada ca e de firma .... putin respect si modestie nu v-ar strica.

    16
    0

  • ioana pe 27 Ian 2012, 13:36
    :l

    Inca nu s-a inventat unitatea cuantificanta de masura care sa indice prostia unor vedete?

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod