NESCAFE si Eva.ro te invita in Lumea Cafelei pentru a castiga un Fiat Grande Punto

17 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
NESCAFE si Eva.ro te invita in Lumea Cafelei pentru a castiga un Fiat Grande Punto

NESCAFÉ a lansat in parteneriat cu site-ul www.eva.ro jocul virtual www.lumeacafelei.eva.ro in cadrul caruia concurentii isi administreaza propria plantatie de cafea. Participantii care vor parcurge toate etapele procesului de productie a cafelei solubile pana pe 22 aprilie 2010 pot castiga marele premiu, un Fiat Grande Punto si 2 aparate multifunctionale NESCAFÉ Dolce Gusto.
 
Pentru a se inscrie in concursul Lumea Cafelei, participantii trebuie sa isi creeze cont pe site-ul www.eva.ro si sa parcurga cele 7 stadii de dezvoltare a cafelei, de la plantarea bobului de cafea pana la prepararea canii de cafea.
Jocul dezvoltat de NESCAFÉ si Eva.ro este practic o ilustrare a procesului de productie a cafelei solubile NESCAFÉ, produs 100% natural.
 
O aplicatie inedita a jocului este prezenta unui specialist pe care utilizatorii il pot cumpara sau instrui. Exista inclusiv o componenta de interactivitate, fiecare vizita a prietenilor pe pagina utilizatorului inscris in concurs aducându-i acestuia puncte in plus si implicit mai multe sanse de castig.
 
"Prin lansarea jocului virtual Lumea Cafelei in parteneriat cu site-ul Eva.ro, NESCAFÉ ofera consumatorilor o platforma online speciala, interactiva, ce prezinta intr-un mod inedit procesul de productie a cafelei solubile.
Astfel, concursul este o modalitate de a le explica consumatorilor cum se produce cafeaua si le ofera posibilitatea de a avea pentru prima data, chiar daca virtual, o plantatie de cafea. Pana acum, aproximativ 70.000 de useri s-au inscris in concurs si ne asteptam ca numarul concurentilor sa creasca, pana la finalul concursului"
, declara Ana-Maria Stanca, Group Brand Manager Nestlé Beverages.
 
"Lumea Cafelei a reprezentat pentru Eva.ro o provocare imensa. Parteneriatul cu NESCAFÉ a solicitat la maxim creativitatea departamentului de marketing si experienta departamentului de dezvoltare.
Rezultatele de pana acum dovedesc inca o data ca in Romania se pot crea proiecte de succes. NESCAFÉ, Zenith Media si Eva.ro au reusit sa creeze un astfel de proiect"
, declara Alexandru Iosef, project manager Eva.ro.
 
Premiile speciale ale concursului Lumea cafelei, cele doua aparate NESCAFÉ Dolce Gusto si marele premiu, un Fiat Grande Punto vor fi acordate in lunile martie si aprilie, prin tragere la sorti.
 
Proiectul Lumea Cafelei a fost dezvoltat de NESCAFÉ in parteneriat cu Zenith Media si www.eva.ro.
 
Echipa Nestlé care a lucrat la proiectul Lumea Cafelei a fost formata din Ana-Maria Stanca, Group Brand Manager si Silviana Mihalache, Senior Brand Manager.

Din partea  Zenith Media coordonarea proiectului a fost asigurata de Victor Avram, Interactive Media Planner.

Din partea Eva.ro, au fost implicate in proiect departamentele de Marketing si Dezvoltare ale Imedia Plus Group.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 951-951 din 951

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • drobota gabriela nicoleta pe 17 Mar 2010, 11:51
    concurs

    as fi foarte multumita sa cistig ca oricare om sint si intro situatie foarte proasta

    0
    0
Pagina « 15 16 17 18 19 20 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod