NEPI lansează cel mai ambiţios proiect de retail de pe piaţa locală, Mega Mall, pe data de 14 mai 2015

Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală, a decis inaugurarea Mega Mall, centrul comercial din vecinătatea Arenei Naţionale, pe 14 mai.
„Ne-am construit reputația prin calitatea proiectelor pe care le livrăm și pentru care nu dorim să facem niciun compromis. Atât noi, cât și partenerii noștri, ne dorim ca bucureștenii să pășească, pentru prima oară, într-un Mega Mall pe măsura așteptărilor, dar și a eforturilor umane și a investițiilor financiare semnificative care s-au făcut în dezvoltarea acestui centru comercial. Tocmai pentru că ne dorim să păstrăm cele mai înalte standarde de calitate NEPI, am decis programarea datei oficiale de deschidere la jumătatea lunii mai”, a declarat Sorin Scîntei, Project Manager în cadrul NEPI.

NEPI este cel mai mare investitor din România, cu expertiză în dezvoltarea și managementul centrelor comerciale, ce deține proprietăți în Europa Centrala și de Est.
De-a lungul anilor, fondul de investiții a stabilit în România noi standarde în construcţia, managementul și dezvoltarea proiectelor de retail, oferind cel mai prolific mediu de business pentru partenerii săi. Toate acestea se reflectă în centre comerciale cu o ofertă de retail de o calitate superioară, un trafic sporit și cu un volum ridicat de vânzări.

Mega Mall, cel mai așteptat centru comercial din București, va reprezenta punctul principal de reper al peisajului românesc de retail, din punct de vedere al arhitecturii și design-ului, mixului de magazine și entertainment, accesibilității și a facilităților de parcare.


„Atât design-ul mall-ului, cât și conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piața românească. Momentan se finisează în cel mai mic detaliu elemente unice în România, a căror construcţie este foarte laborioasă, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar și vitrinele din sticlă ale magazinelor, cu înălţimea de 14 metri. Toate spațiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificării”, a completat reprezentantul NEPI.

Cu o suprafață totală de 230.000 de metri pătrați construiţi, Mega Mall rămâne cel mai ambiţios proiect de retail de pe piaţa locală.
Demarat în urmă cu  doar 1 an şi 2 luni, centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România include elemente unice şi impresionante de arhitectură, printre care peste 3.000 de metri pătraţi de vitrine cu o înălțime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale,  cu o suprafață totală de peste 750 metri pătrați, precum şi două luminatoare masive ce acoperă  1.500 de metri pătrați.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod