Monetăria Statului emite o medalie aniversară pentru Fundaţia Vier Pfoten

11 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Fundaţia Vier Pfoten a împlinit zece ani de activitate în România, iar pentru prima dată în istorie, Monetăria Statului emite o medalie aniversară pentru o fundaţie de protecţie a animalelor.
 
Cu această ocazie, atât angajaţii cât şi colaboratorii fundaţiei au participat în weekend-ul ce tocmai a trecut, la un eveniment aniversar ce a marcat şi începutul unei colaborări pe termen lung între Vier Pfoten şi Lush Cosmetics, colaborare ce are la bază un crez comun: experimentele pe animale reprezintă o problemă globală ce trebuie rezolvată prin stoparea acestei practici inumane şi imorale. 
 
Deşi în 2009 testarea pe animale pentru a obţine produse cosmetice a fost în sfârşit scoasă în afara legii în Uniunea Europeană, mii de animale continuă să moară în chinuri groaznice pentru şampoane, rimel şi săpun lichid.
Suferinţa lor e complet inutilă, cu atât mai mult cu cât există şi metode alternative pentru efectuarea acestor experimente. 

 
La eveniment a participat şi actriţa Monica Davidescu, o susţinătoare a cauzei animalelor dar şi a proiectelor şi campaniilor Vier Pfoten România. De asemenea, cunoscuta prezentatoare tv Cristina Topescu a fost şi ea prezentă la aniversarea a zece ani de activitate Vier Pfoten în România.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod