Mirela Stelea lansează colecția “The New Little Black Dress”! Iată rochiile care nu dai greş, infiderent de eveniment!

Noua colecție semnată Mirela Stelea, “The New Little Black Dress”, reinterpretează, într-o manieră modernă și sofisticată, piesa de rezistență a oricărei gaderobe feminine: clasica rochie neagră.  Folosind dantelă Soltiss, mătase naturală, catifea, inserții de tulle, paiete tip solzi de pește și aplicații de pietre Swarovski, designerul Mirela Stelea propune rochii ce uimesc prin îmbinarea texturilor, prin tăieturile îndrăznețe și calitatea impecabilă a finisajului.

 

Mirela Stelea reinterpretează 12 modele de rochii negre, care au scris istorie. Piese vestimentare precum cele purtate de Audrey Hepburn în “Breakfast at Tiffany’s”, de Marilyn Monroe în “Some Like It Hot”, de Sophia Loren în apariţiile publice din anii ’60, de Liza Minelli sau Jacqueline Kennedy Onassis în anii ’70 sau, mai recent, de Julia Roberts în “Pretty Woman”. Toate acestea au reprezentat puncte de pornire în studiul întreprins de Mirela Stelea pentru noua colecție.

 

După două luni de schițe, încercări și retușuri, Mirela Stelea lansează oficial “The New Little Black Dress”. Şedința foto si filmul de campanie poartă semnătura fotografului Ciprian Strugariu, cu care designerul se află acum la a treia colaborare.  Locația aleasă pentru shooting a fost o vilă somptuoasă de pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, unde rochiile negre au fost puse în evidență într-un décor neo-baroc, printre tablouri de colecţie, statui şi piese de mobilier din lemn masiv.

 

„Rochia neagră este rochia esențială, cea care îți vine bine indiferent de conformația corpului. Rochia neagră este cea care te scoate din orice impas atunci când trebuie să participi la o petrecere sau la un cocktail. Cu negru mergi la sigur. Pari suplă și elegantă. Este versatilă, durabilă, nu se demodează niciodată. În lumea modei există o regulă ca orice femeie să aibă măcar o singură rochie neagră în garderobă. Prin noua mea colecție am încercat să aduc un touch de modernism acestui concept, reinterpretând piese clasice cu materiale inedite, alăturări de texturi și accesorizări cu pietre și cristale”, declară Mirela Stelea. Noua colecţie va fi lansată oficial marţi seară, în cadrul noului Showroom Mirela Stelea (Str. Brazilia 52, Bucureşti), care va fi inaugurat cu această ocazie.

 

 

 

1 din 8

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod