Mirela Stelea a devenit imaginea perlelor negre Tresor Noir la nivel internațional!

Mirela Stelea își dezvoltă cariera la nivel internațional nu doar ca designer, ci și ca model, devenind imaginea Tresor Noir, un brand internațional de perle negre.

Francezii care produc și comercializează bijuteriile cu perle negre culese din Tahiti i-au propus Mirelei Stelea să realizeze o ședință foto excepțională în Gran Canaria ce urmează a fi inclusă în reviste glossy de peste hotare. Shootingul a fost conceput de fotograful român Corina Olaru și a avut loc la mijlocul lunii aprilie în Gran Canaria, insulă din Oceanul Atlantic ce aparține de Spania.

Mirela Stelea a jucat pentru prima dată rolul de model, a purtat rochii provocatoare, creații proprii, lentile de contact verzi și a pozat lângă cactuși, pe dunele de nisip din Maspalomas, în piscină, pe pietre vulcanice sau pe nisip, în bătaia valurilor Oceanului Atlantic.

Designerul a purtat bijuterii cu perle, de diverse tipuri, cea mai spectaculoasă fiind un colier din aur alb cu perle și smaralde, confecționat special pentru ședința ei foto, a cărui valoare depășește 15.000 de euro.



Propunerea de a deveni imaginea Tresor Noir a venit după ce francezii care dețin acest brand de perle negre au remarcat-o la un târg de modă recent și au descoperit cu interes ședințele foto pe care le-a realizat în ultimii ani pentru colecțiile sale.
„Am avut cinci zile de shooting. Cel mai dificil a fost să pozăm în apa rece a oceanului sau sub apă în piscină, ținând cont că afară nu erau mai mult de 20 de grade Celsius. Dar a meritat. Fotografiile realizate de Corina Olaru și machiajul Alinei Brăilescu sunt spectaculoase”, declară Mirela Stelea.



Bijuteriile cu perle negre pot fi comandate și din România, atât online de pe noul site www.tresor-noir.com, cât și direct din showroom-ul Mirela Stelea de pe Strada Brazilia 52, București.

Perlele Tresor Noir provin din lagunele albastre ale Arhipelagului Tuamotu-Gambier din Tahiti, sunt atent selecționate de specialiști, și se disting prin calitatea superioară (AA+ sau AAA), nuanțe hipnotizante și puritate.

Prin calitatea de prim producători, bijutierii Tresor Noir transformă perla neagra într-un “lux accesibil”, cu prețuri pornind de la 200 de euro pentru un inel sau o pereche de cercei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod