Micile Vedete pe covorul roșu la ceas aniversar

La sfârșitul săptămânii trecute, Micile Vedete au sărbătorit 5 ani de la înființarea Școlii de Film si Televiziune pentru Copii pe covorul roșu, la cea de-a unsprezecea Premieră a filmelor pentru copii realizate în cadrul acestui ambițios proiect educativ.

La Cinematograful Movieplex, din Plaza România a fost lansat cel de-al patrulea episod din seria cu detectivi, intitulat „Misterele trecutului”, în care joacă absolvenții Școlii Micile Vedete, copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Regizoarea filmului, Ariana Pendiuc, care are la activ 6 filme selecționate la Festivalul de la Cannes, a declarat: „Acesta este primul nostru mediu metraj din seria de 21 de filme pentru copii pe care le-am realizat în acești 5 ani. A fost primit extraordinar de bine de cei peste 350 de spectatori și sper să fie la fel de apreciat și de cei peste 5000 de copii care îl vor vedea în această toamnă în Caravana Micile Vedete.”
Școala Micile Vedete este înființată de două surori, Ariana și respectiv, Ema Pendiuc.

Cea din urmă este producătorul filmelor și ne-a dezvăluit că pelicula are multe efecte speciale și un subiect foarte atrăgător pentru copii: călătoria în timp. Totodată are loc și un schimb de generații; de data aceasta eroii principali fiind Detectivel (Matei Burgui, 10 ani), asistentul lui Detectivel (Silviu Ciupercă, 9 ani) și năstrușnica parteneră de dans (Alexia Andrei, 10 ani).  
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod