Michael Jackson si-a desenat numeroase autoportrete

27 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Desenele facute de Michael in 1985 arata modul in care starul se vedea pe sine, atat la momentul respectiv cat si cum arata cand era copil, potrivit thesun.co.uk. Schitele, desenate in 1985, il infatiseaza pe Michael copil, apoi adult, iar intr-un desen este reprezentata chiar si faimoasa sa manusa. Michael i-a daruit desenele prietenului si medicului sau estetician, Dr. Steve Hoefflin.

Hoefflin, in varsta de 63 de ani, care doreste sa scrie o carte pe baza desenelor, a declarat: "Unul din multele lucruri pe care oamenii nu le stiu despre Michael e acela ca ii placea foarte mult sa deseneze.
Si-a recastigat increderea in sine in anii '80, cat a locuit cu mine. Ne petreceam ore in sir pictand impreuna. A realizat nenumarate desene care il reprezentau pe el copil, dar si asa cum spera sa arate la varsta adulta".

Sursa foto: thesun.co.uk

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • valentina pe 7 Aug 2009, 23:20
    despre michel

    a fost un om deosebit oameni nu trebuia sa il judece a fost un om minunat adik magnifik si ami ales k a vea un suflet de aur desi uni ii bateau jok de el michel vei ramine mereu in inima mea te iubesk mult si asa trebuie k k tine un asa om minunat nu se va ami naste si vei fi foarte greu de inlcuit la voce dans si suflet esti unikat pakat k teai dus sincer nu trebiua un asa om k tine s amoara :(( oricum u vei fi mereu ii inimile noastre

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod