Michael Jackson se va odihni in aur

de Ileana Voicu Ghinea, 31 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson se va odihni in aur

Trupul lui Michael Jackson va fi asezat intr-un sicriu placat in aur si fixat in ciment, pentru inmormantarea care va avea loc joi, 3 septembrie, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Sicriul placat cu aur costa circa 18.000 de lire sterline (aproximativ 20.000 de euro), iar starul va purta o peruca special realizata. De asemenea, el va fi machiat pentru a fi inmormantat ca si cum s-ar pregati sa intre in scena, "pentru o ultima plecaciune", a anuntat fratele artistului, Marlon.

Cei trei copii i-au scris, fiecare, cateo scrisoare tatalui lor, si le vor aseza in sicriu. Prince Michael, in varsta de 12 ani, Paris - 11 ani si Blanket - de 7 ani au scris "Tati, te iubim, ne este dor de tine" pe biletele care vor fi puse in sicriu, alaturi de manusa alba a starului.

In contrast cu viata lui Jackson - traita in atentia publicului inca de la varsta de cinci ani - slujba de inmormantare, cu o durata de 45 de minute, va fi tinuta departe de camerele de luat vederi.

La ceremonie vor participa doar rude apropiate si cativa prieteni ai megastarului. Legendara cantareata Aretha Franklin va canta langa mormantul acestuia, iar prieteni apropiati ai lui Michael, precum Diana Ross si Berry Gordy, fondatorul labelului Motown, vor fi de asemenea prezenti la eveniment.

Michael Jackson va fi inmormantat in Holly Terrace Grand Mausoleum din cimitirul Glendale Forest Lawn , la cativa kilometri de Hollywood, in nordul Los Angelesului, acelasi loc in care se odihnesc Humphrey Bogart si Clark Gable.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod