Madonna a fost la Zidul Plangerii din Ierusalim

de Ileana Voicu Ghinea, 31 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Madonna a fost la Zidul Plangerii din Ierusalim

Dupa concertele pe care le-a sustinut in Romania si Bulgaria, Madonna a ajuns in Israel, acolo unde va sustine ultimele doua concerte din turneul "Sticky & Sweet". Inainte a ajunge la Tel Aviv, locatia spectacolelor, artista s-a recules, in noaptea de duminica spre luni, la Zidul Plangerii, unul dintre locurile sacre ale iudaismului.

In ciuda precautiunilor luate pentru a-i evita pe paparazzi, celebra cantareata a fost filmata in timp ce se indrepta spre Zidul Plangerii, insotita de mai multe garzi de corp, informeaza Mediafax.

Spre deosebire de programul lejer pe care l-a avut in cele 5 zile petrecute in Bucuresti, Madonna va avea o sumedenie de lucruri de facut in Israel. Astfel ca, luni seara, artista se va intalni cu seful opozitiei, fostul ministru al Afacerilor Externe, Tzipi Livni, iar apoi, vineri, cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

Adepta a Kabbalei, Madonna va participa la un simpozion despre mistica iudaica, impreuna cu doi buni prieteni, actorii Demi Moore si Ashton Kutcher. Cantaretul Justin Timberlake, si el interesat de Kabbala, ar putea sa li se alature, scrie presa israeliana.

Madonna si-a luat numele evreiesc Esther in 2004, anul in care a participat la reuniune mistica consacrata Kabbalei, in Israel.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod