Michael Jackson isi cere iertare

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson isi cere iertare

Acest lucru a fost dezvaluit de o prietena a Lisei Marie Presley, fosta sotie a Megastarului. Karen Faye, care a fost si make-up artistul lui Michael Jackson, a dezvaluit ca a participat alaturi de Lisa Marie la o sedinta de spiritism, in timpul careia cantaretul american ar fi implorat-o sa il ierte pentru greselile facute, informeaza Mediafax.

"El parea ca are o misiune, aceea de a-i contacta pe oamenii pe care i-a cunoscut in timpul vietii si sa le ceara iertare. Michael a petrecut mult timp explicandu-ne greselile pe care le-a facut si cerandu-ne sa il iertam.
Sufletul lui parea neimpacat"
, a declarat aceasta.

"A parut foarte jovial cu Lisa. Mediumul s-a intors spre mine si mi-a spus ca Michael i-a transmis cuvintele urmatoare: 'M-ai ingrijit atat de bine si imi pare rau ca uneori te-am ranit atat de mult. Ar fi trebuit sa ascult mai mult de sfaturile tale'", isi continua Faye declaratia.

"Erau ganduri bine definite si profunde si ar fi fost imposibil ca cineva sa le inventeze. Ne-a transmis detalii intime, cunoscute doar de familia sa, si ne-a vorbit despre durerile si esecurile lui emotionale"
, a mai spus aceasta, incercand sa elimine orice suspiciune care ar putea plana asupra autenticitatii sedintei de spiritism.

In ceea ce priveste acuzatia de omucidere cu care se confrunta medicul Conrad Murray, Faye a declarat ca Michael nu a vrut sa vorbeasca despre asta: "A spus ca se simte detasat de astfel de lucruri".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CC pe 22 Feb 2010, 18:21
    doua proaste

    ASTEA S-AU PROSTIT D ELA DROGURI!CA LISA SE DROGA!VAI DE CAPUL LOR!VORBA LUI NEA MARIN(AMZA PELLEA)"MA...DA' VOI NU AVETI SIRVICI? CA DACA AVEATI NU MAI BELEATI OCHII LA CAI VERZI PE PERETI!CUM O FI STAT MJ CU TINE TATA LISO?ESTI DUSA RAU!

    1
    0

  • nina pe 11 Feb 2010, 08:52
    Aberatii!!

    Oare ce mai pot inventa in legatura cu Michael, nu e destul ca viata sa a fost o durere invaluita in mister iar moartea sa neprevazuta si discutabila?sper sa nu mai apara asa aberatii ieftine.

    1
    0

  • dorin pe 10 Feb 2010, 21:55
    si eu as fi nelinistit daca m-as intalni cu prosti

    Cred si eu ca era nelinistit ca adat de tampiti care faceau spiritism . Evoluata America. Bine macar ca voi nu a-ti scris ca alte ziare ca ii cerea iertare lui Lisa ca reiese clar ca iertare i-a cerut lui Karen care nu e prietena cu ex-nevasta.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod