Mattyas, asaltat de puștoaicele de liceu! “Una dintre ele a dezvoltat o obsesie!”

Mattyas este asaltat de fane nu doar în Grecia, ci şi în România. La un bal de absolvire din Buzău, organizat într-un hotel de lux, cântăreţul a făcut furori printre adolescente.

Mattyas este asaltat de fane nu doar  în Grecia, ci şi în România. La un bal de absolvire din Buzău, organizat într-un hotel de lux, cântăreţul a făcut furori printre adolescente.

 

După recitalul de 45 de minute în care a cântat şi a dansat alături de tupa lui, Mattyas a fost asaltat de fetele din clasa a XII-a, toate îmbrăcate cu rochii de seară elegante, care au vrut să îl pipăie şi să se fotografieze cu el.

 

Fiecare a încercat să iasă în evidenţă cu câte un detaliu: unele şi-au etalat decolteurile, altele au început să îi spună că ar vrea să meargă cu el în Grecia.

“Aflaseră , probabil, că de șase luni nu am o prietenă și încercau să îmi atragă atenția! O fată mi-a spus că are pozele mele salvate la ea pe laptop și că se uită la ele în fiecare seară. Şi-a pus fotografia mea pe imaginea de fundal a laptopului şi se laudă prietenelor sale că o să meargă cu mine în Grecia, unde ne vom căsători. Cred că aceste fete ar trebui să se concentreze mai degrabă la examenele pentru BAC şi să lase aventurile amoroase şi visurile pe mai târziu”, declară Mattyas.

 

Artistul se pregătește intens pentru Romanian Music Awards, evenimentul de vinery searp de la Craiova.

Mattyas repetă zilnic alături de echipa sa de dansatori pentru un moment "spectaculos" asupra căruia păstrează deocamdată secretul: "Pot să vă spun doar atât: totul va fi... Wow! Muzică, dansatori, costume!", spune Mattyas.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod