Facebook Twitter Comenteaza
Mark Lester, cel care l-a interpretat pe Oliver Twist in comedia muzicala "Oliver", a declarat ca, la un moment dat, ar fi donat sperma pentru Michael Jackson.
Declaratia, facuta unui tabloid britanic, vine sa intareasca zvonurile conform carora cei trei micuti nu sunt copiii biologici ai artistului.

"Am donat sperma pentru Michael, pentru ca el nu putea sa aiba copii, si cred ca Paris este fiica mea", a declarat Lester pentru tabloidul britanic News of  The World, citat de Mediafax. Lester, in varsta de 51 de ani, vrea sa ceara efectuarea unui test de paternitate, pentru a vedea daca Paris, in varsta de 11 ani, este sau nu fiica sa.

Prieten vechi al lui Jackson, Mark Lester este si nasul celor trei copii ai starului - Michael Joseph Jackson Jr., in varsta de 12 ani, Paris Michael Katherine Jackson, in varsta de 11 ani, si Prince Michael Jackson II, in varsta de 7 ani. "In 1996, Michael m-a intrebat daca pot sa ii donez sperma si eu i-am raspuns afirmativ. I-am facut-o cadou, nu am primit bani, a fost un lucru pe care m-am simtit onorat sa il fac. Isi dorea atat de mult sa aiba copii", a declarat Lester.

Foto: Mediafax