Marius Marin lansează “Pentru Ea”, un single dedicat fiicei lui

Marius Marin, Gerard Butler de România, lansează single-ul “Pentru Ea”, însoţit de un videoclip în care fiica lui Evelina, în vârstă de 6 ani, joacă rolul principal.

Evelina este cea mai de preţ persoană din viaţa mea. „Pentru Ea”aş face orice şi aşa cum spun şi versurile, o ador şi abia aştept să ajung acasă, la ea, după fiecare cântare. M-am bucurat tare mult când echipa UnderClover Studio ( Lorean Georgian, Dan Grădinaru) mi-a propus această piesa. Mi se potriveşte mănuşa. De altfel, cred că toţi părinţii rezonează cu mesajul. Sper ca peste ani, cand Evelina o va asculta, sa-si reaminteasca cat de mult o iubesc!”, a declarat Marius Marin.

Tătic şi el, Andrei Stafi, regizorul videoclipului, a reuşit să redea emoţiile şi trăirile profunde ale protagoniştilor şi să surprindă acele momente unice dintre tată şi fiica, evidentiate în dialogul dintre cei doi.

Este imposibil să nu ai emoţii când filmezi alături de copilul tău şi mai ales când realizezi cât de mult a crescut. Numai un părinte poate intelege aceste sentimente. Am încercat ca totul să fie perfect, de la ţinuta vestimentară, Men’s Cave, până la cina pregătită pentru Evelina.”, a completat Marius Marin.

Marius Marin a devenit cunoscut publicului odată cu participarea la concursul „Vocea Romaniei”, unde a ajuns până în finală. Loredana Groza a fost cea care l-a numit „Gerard Butler de Romania”, iar de atunci toată lumea îl asociază cu actorul de la Hollywood.

În 2014, a colaborat cu Cristina Spătar la single-ul „Povestea Noastra”, al cărui videoclip a fost filmat în Malta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod