MARILE LEGENDE VIN LA HARD ROCK CAFÉ

Cel mai norocos dintre spectatori pleacă acasă cu o chitară originală Fender Strato Caster!

Cel mai norocos dintre spectatori pleacă acasă cu o chitară originală Fender Strato Caster!

Inspirați de curentele muzicale care schimbau cândva lumea și-și câștigau astfel propria bucată din istorie, Cristi Becker și Recover Band vor susține, vineri, 31 mai, la clubul Hard Rock Café din București, un concert în spiritul original al anilor ’70, “Flower Power Night”. Cu tobe în forță, voci excepționale și riff-uri de chitară, Recover Band va marca la

Hard Rock cel din urmă concert indoor înaintea sezonului de vară. “Muzica este mijlocul prin care ne vorbește timpul. Ne face conștienți de trecerea lui”, spune Cristi Becker, inegalabil chitarist, confirmat în prima formulă a legendarilor Scorpions.

S-a retras o vreme din viața muzicală pentru a se dedica afacerilor sale, Becker Aviation și cluburile BeckerBrau, dar a revenit cu mai multă energie și forță pentru a promova rock-ul și marile sale legende.

Spectacolul va avea loc vineri seară, 31 mai 2012, de la ora 21.00, la Hard Rock Café din București. Biletele costă între 25 și 30 de lei, și pot fi rezervate online, pe bilete.ro, sau la intrarea în club. Pentru rezervări, sunați la numărul 021-206.62.61 sau pe www.hrc.ro.

Spectacolul de la Hard Rock va recompune epoca în care rezistența avea culori de flori și ideologia lui Bob Dylan.

Epoca părului lung, împletit cu petale, epoca libertății. Epoca Woodstock. Costumația este și nu obligatore, anunță organizatorii, dar prezența este, având în vedere și seria invitaților speciali, plus premiul excepțional care va fi oferit în cadrul unei tombole: o chitară Fender Strato Caster, oferită cu sprijinul Quitar Shop. Cristi Becker urcă pe scenă alături de muzicieni de excepție, o formulă testată într-un turneu în forță, în plină derulare în România și în cluburile bucureștene.

Șase prieteni, unii dintre cei mai experimentați muzicienii ai României, își așteaptă fanii cu cele mai valoroase piese din liga de aur a rock-ului mondial, într-o seară dedicată marilor legende.

Cristian Becker - chitară, Ionuț Micu (alias John) - drums, Ștefan Crăciun (Fane) - chitară, Sebastian Mitri - bass, alături de Orlando Dincă (Marinică) și Petru Mircea (Puiu) sunt pregătiți pentru un concert extraordinar in… the original sound and voice of ’60- ’70. "Dedicăm aceste minunate melodii celor mai tineri prieteni, pentru a asculta muzica cu care am crescut noi și generația noastră, adică părinții voștri”, spune Cristi Becker.

Cristi Becker, un chitarist care și-a confirmat tehnica și talentul în prima formulă a legendarilor Scorpions și s-a perfecționat admirând zei ca Frank Gambale sau Yngwy Malmsteem, urcă pe scenă, alături de buni prieteni, John - colaborator al trupei Phoenix sau al băieților de la Compact și ucenic al lui Ovidiu Lipan Țăndărică, Ștefan Crăciun sau Sebastian Mitrea, compozitorul Petru Mircea - fost component al trupei Krypton -, sau Orlando, experimentat în muzică în trupe internaționale.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod