Marie Ollie pe scena Bucharest Bridal Fashion Show 2016

La început de 2016 Marie Ollie se află pe lista celor mai importante case de modă din România în cadrul Bucharest Bridal Fashion Show 2016.
După succesul atins cu Marriage <extravaganza> în 2015, Arthur Dinu, creativul Marie Ollie, ne surprinde și anul acesta cu o colectie de rochii de mireasă la fel de speciale.

Colecția Marie Ollie este romantică, având ca sursă de inspirație femeia modernă, fără prejudecăți și independentă. Piesele liniei pun accent în primul rând pe confort, ele fiind lucrate din materiale ușoare, precum voalurile de  mătase împletite cu dantele speciale. Prețiozitatea pieselor este dată de broderiile fine și de aplicațiile realizate manual.

Croielile clasice sunt îmbinate cu succes cu drapaje volumetrice sculpturale.
Colecția este creată într-o cromatică pastelată unde albul se învăluie delicat cu nuanțe de nude si ivoire. Romantică sau nonconformistă, viitoarea mireasă se va regăsi cu ușurință în noua colecție Marie Ollie.

„Miresele timpurilor noastre pun din ce în ce mai mult accent pe comoditate. Preferintele lor se îndreaptă spre rochii ușoare și comode ce aduc mai mult cu niște rochii de seară mai spectaculoase, în detrimentul rochiilor voluminoase și grele!”– declară Arthur Dinu, designerul Marie Ollie.

Prezentare de modă semnată Marie Ollie va avea loc Sâmbătă 16 Ianuarie ora 19.00 la JW Marriott Grand Hotel – Salon D Grand Ballrooom.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod