Marche de Noel, locul ideal pentru cumparaturile de sarbatori

3 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Marche de Noel, locul ideal pentru cumparaturile de sarbatori


Targul, care poate fi gasit Institutul Francez din Bulevardul Dacia 77, va fi deschis timp de 2 zile, 12 si 13 decembrie, special pentru cei care nu gasesc cadourile pentru cei dragi. Aici sacul Mosului e plin de obiecte speciale. Ne vom bucura impreuna de creatiile cele mai recente ale designerilor si artistilor autohtoni, specializati in decoratiuni interioare si fabricarea obiectelor ce spun povesti emotionante.

Vom alege dintre bijuteriile si piesele vestimentare adaptate momentelor de sarbatoare ce urmeaza.
Designeri consacrati, dar si cei apartinand noului val vin sa interactioneze cu publicul lor si sa dezvaluie minunatiile create de ei in ateliere.

Aici poti sa gasesti un obiect "altfel" care sa devina, in scurt timp, piesa de rezistenta a casei tale.Te ajuta sa faci asta Ana Wagner cu portelanurile ei de vis, Care Cutare cu pernele si jucariile lor simpatice, adorabila caracatita prietenoasa Karakiri (care a promis ca isi va aduce prietenii, aviz celor mici!) si Alien Ape Star, Agnes Keszeg, Virgina Toma, Drink Light, Ecoist si CoolBazar care vin sa completeze amosfera de Craciun cu surprizele lor.

Ne-am dat intalnire si cu designerii de bijuterie si accesorii, iar Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Maria Filipescu, Alina Carp, Raluca Dracea, Roxana Davidescu si Mariana Xidarakou isi vor dezvalui comorile pe parcursul celor doua zile, fiecare piesa asteptandu-si stapana predestinata.

Cei ce participa la Marche de Noel cu vesmintele pe care le creaza cu mandrie sunt Rozalb de Mura, Alina Botea, Smaranda Almasan, Ana Alexe, Adriana Goilav, Andra Clitan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mirela Diaconu, Maria Popistasu, Lena Criveanu, Edita Lupea si Istvan Campan.
Pe tot parcursul targului vom putea admira picturile pline de culoare ale Patriciei Teodorescu si fotografiile din portofoliul artistului Dan Piersinaru.

Lumineaza-le sufletul celor pe care ii iubesti exact dupa cum ne sfatuia autorul Herman Hesse: "Vom invata unii de la ceilalti si ne vom distra impreuna".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod