Mama fetei violate, sunată în timpul ședinței CNA. Forul amână o decizie privind emisiunea "La Măruță"

Valentin Jucan a sunat-o pe mama tinerei violate pentru a afla informaţii despre apariţia în emisiunea lui Cătălin Măruţă


În timpul ședinței, Valentin Jucan, membru CNA a spus că poate lua un punct de vedere din partea mamei fetei din Vaslui chiar în timpul ședinței, lucru contestat de unii membri. "Avem un acord pe care-l are postul cu persoanele respective. Noi dacă sunăm, avem două variante, una să să întărească acordul sau să se infirme. Dar asta nu schimbă cu nimic acel acord.

Doamnele, domnișoarele puteau să facă o sesizare. NU înâeleg de ce ne complicăm, dar poate fi o curiozitate", a spus Gabriel Tufeanu, membru CNA.

Consiliul a primit 14 sesizări de la telespectatori, iar Monica Gubernat, membru CNA, s-a autosesizat.

Tânăra a apărut pentru aproximativ 10 minute aproape de finalul emisiunii de marți, 21 iulie. Din monitorizările CNA, chiar înainte de difuzarea interviului cu victima violului, unul dintre invitații emisiunii, actorul Claudiu Bleonț, i-a atras atenția realizatorului să nu-i dezvăluie identitatea tinerei din Vaslui.
"V-aș ruga să aveți decența să n-o faceți publică pe ea", a spus Bleonț. "Nu, nici nu facem, vorbim doar cu mama ei", i-a răspuns Cătălin Măruță.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod