Madalina Manole, ucisa clar de Furadan

de Ileana Voicu Ghinea, 13 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Madalina Manole, ucisa clar de Furadan
Acesta este rezulatul oficial al analizei toxicologice in cazul artistei, specialistii sustinand ca Furadanul a fost singura substanta gasita in stomacul ei. Desi initial s-au facut tot felul de supozitii cum ca ar fi consumat alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit, rezultatul este clar: artista a fost ucisa de otrava ingerata.

"Nu am descoperit alcool în sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole.
Este doar o cantitate foarte mare de Furadan"
, a spus Dan Dermengiu, directorul general al INML "Mina Minovici", citat de Mediafax.

Singurul lucru care nu a putut fi stabilit inca este concentratia substantei ingerate. "Nu putem stabili care a fost concentratia pe care o avea Furadanul ingerat de artista. Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul de Furadan ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon", continua Dermengiu.

In concluzie, cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun dubiu in privinta decesului artistei.
La fel ca si criminalistii, ei sunt convinsi ca a fost vorba de o sinucidere.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 17 Aug 2010, 21:09
    verdict: crima cu premeditare

    De acord cu tine, Maya! Madalina tinea foarte mult la imaginea ei si nu s-ar fi sinucis fiindca asta i-ar fi afectat intreaga reputatie. Madalina era un om integru, oameni buni! N-ar fi facut asa ceva niciodata...! Daca ar fi sa ma gandesc ca Petru Mircea a spus intr-un interviu ca ceea ce a facut Madalina nu ar numi-o sinucidere ci o alegere, o eliberare, poate ar trebui el sa ne spuna intre ce a trebuit ea sa aleaga ? Poate intre viata copilului ei si viata ei...e doar o supozitie..

    0
    0

  • Maya pe 17 Aug 2010, 15:14
    Parerea unui medic, publicata saptamana trecuta....

    ....este aceeasi ca a 80 % dintre comentatorii de pe forum-uri si chiar ca a dnei dr. Harra, adica a fost ucisa cu ARTA si cu pregatirea - din timp - , a omorului de catre fam lui si de catre alti "guru"! Primele semne de intrebare ni le-am pus in dimineata de 14 iulie, cand - la unison - s-a dat verdict clar :SINUCIDERE si mai apoi, s-a si comunicat ca va fi inmormantata Vineri, adica fffffff.repede ! Si Mama Leana deducea ca....." CEVA nu e curat", cata vreme, la asemenea cazuri se oscileaza - in prima faza - , intre Sinuciuderee si Crima si se inhumeaza persoana, mult mai tarziu. Numai Dumnezeu ii va pedepsi , cat de curand, pe criminali !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod