Machiaj si multe produse gratuite la concertul Directia 5 de Ziua Indragostitilor

AVON, Sprint Media si Bestmusic.ro te invita pe 14 februarie la Cinema Patria cu ocazia zilei indragostitilor, la un eveniment cu totul si cu totul special oferit de una dintre cele mai iubite trupe de top romanesti, Directia 5! Pe 14 februarie va veti putea bucura, in afara de foarte multe produse gratuite si premii speciale instant, de un Make Up Area, machiaje gratuite, plus o tombola in care puteti castiga parfumuri de la AVON!
Dupa evenimentul de pe 11 februarie de la Teatrul National, la cererea publicului, pe 14 februarie Directia 5 canta din nou in Bucuresti.

Bilete la concertul Directia 5 se gasesc dupa cum urmeaza:

In format electronic, cu reducere, biletele se pot gasi in continuare pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete/ :   90 lei – Acces General;  140 lei – VIP; 190 lei  - Premium, in fata scenei.   

Platesti cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele direct pe e-mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare.
Poti comanda de la 1 la 20 de bilete. Mai simplu de atat nu se poate!

In format fizic biletele se mai gasesc doar la casele de bilete de la Cinema Patria si la intrare in ziua concertului:  100 lei – Acces General;  150 lei – VIP;  200 lei – Premium, in fata scenei

Duminica, 10 martie, doamnele si domnisoarele sunt asteptate (insotite, evident) tot la Cinema Patria si la concertul VAMA – Epidemie de Iubire.  Bilete pe www.iabilet.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod