Luna copiilor începe mai devreme la Băneasa Shopping City

27 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Luna copiilor începe mai devreme la Băneasa Shopping City
Incepand cu 28 mai si pana la sfarsitul lunii iunie Băneasa Shopping City invita copiii de toate varstele la o calatorie plina de cunoastere si aventura in jurul lumii. Activitatile din aceasta perioada cuprind atat tururi pe cele 6 continente, cat si prezentari de moda si ateliere de creatie.

În zona dedicată Europei copiii îşi vor îmbogăţii cunoştinţele cu informaţii despre Big Ben şi Turnul Eiffel. In acelasi timp, vor descoperi bucătăria tradiţională europeană de la un bucătar şef şi vor putea decora salate şi prăjituri sub atenta sa supraveghere.


Călătoria în jurul lumii continuă cu Asia, unde copiii vor învata tainele origami şi cele mai cunoscute simboluri ale continentului: Dragonul şi Marele Zid Chinezesc, Taj Mahaln şi harta Asiei, ceştile de ceai şi scrierea japoneză.

În Africa vor afla cum cum s-a descoperit Egiptul Antic si cum arată un cort tradiţional. Decorul este completat de reprezentari ale piramidei Gyzeh si ale animalelor traditionale.

Următoarea oprire este în America unde copiii vor putea face fotografii alaturi de un cowboy celebru.
Vizita în Lumea Nouă se încheie cu o prezentare a Statuii Libertăţii şi a tradiţiilor mexicane.

În Australia ghidul celor mici este un cangur care va anima activitatea si ii va invita pe acestia la o întrecere în saci.

Ultima oprire este în Antarctica, unde un pinguin va da startul la o joaca zdravana cu bulgări.

Pentru cei mai moderni pitici, în weekend-ul 28 – 29 mai, începând cu ora 17:00, pe scena special amenajată în zona Fountain Atrium are loc parada de modă în care renumite mărci internaţionale îşi prezintă colecţiile de vară dedicate copiilor: Champion, Ecco, Debenhams, Gap, Marks&Spencer, Miniblu, Next, Okaidi, Petit Bateau, Picioru’ Gras, Prenatal şi Reserved.
Show-urile vor fi presarate cu momete artistice sustinute de Contrapunct.


Iar data de 1 iunie este dedicata atelierelor de creaţie unde cei mici vor invata cum să creeze diferite obiecte cu ajutorul imaginatiei si al baloanelor colorate.  

Toate activităţile speciale dedicate copiilor sunt gratuite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod