LUMINIŢA ANGHEL SE DECLARĂ SPECIALISTĂ ÎN... MODELAJUL ÎN PLASTILINĂ

Într-un interviu acordat Mirunei, cântăreaţa vorbeşte despre ce înseamnă muzica pentru ea, despre copilărie şi năzbâtiile pe care le făcea.

După ce şi-a obişnuit telespectatorii, la fiecare sfârşit de săptămână, cu invitaţi de marcă, Miruna, prezentatoarea emisiunii Jurnal pentru copii, a aflat în acest week-end, direct de la Luminiţa Anghel, cum şi-a descoperit ea pasiunea pentru muzică.

Vedeta recunoaşte că atunci când era copil se visa mai degrabă actriţă decât cântăreaţă. Pasiunea pentru muzică a apărut la 14 ani, atunci când tatăl ei i-a dăruit o chitară. „Aveam 8 ani , eram în clasa a doua şi am început să cânt în cor prima dată.

Mi-au descoperit talentul profesorii mei, dar nu de atunci am început să cânt. Am început cu teatru, eram un mic actor, am jucat alături de actori mai mari pe o scenă din casa de cultura şi cu adevarat să cânt am început pe la 14 ani când tatăl meu mi-a dăruit o chitară.”

Părinţii ei nu au reacţionat foarte bine atunci când Luminiţa a decis că îşi doreşte o cariera în muzică. ”Tatăl meu, care era un tip foarte rigid şi foarte hotărât, a spus că e o prostie şi că nu e o meserie serioasă.
El îşi dorea foarte mult să fac o facultate de limbi străine sau filologie, considerând că din această meserie nu o să fac bani.”



Acum mama Luminiţa Anghel a descoperit cât de greu, dar şi frumos,  este să îţi creşti copiii. Artista i-a mărturisit Mirunei că a devenit specialistă în modelaj în plastilină.  “În familia mea copiii au vârste foarte diferite, sunt generaţii diferite,  astfel încât cel mare nu-şi mai petrece timp cu mine decât aşa o dată la nu ştiu cât, la un film, sau discutăm de modă sau shopping.

Cu cel mic, care are 2 ani, mă joc pe covor, construiesc cu piese lego sau desenăm. Cu Măriuca, care are 7 ani, când nu fac lecţii, desenăm sau modelăm din plastelină. Şi ne pricepem chiar foarte bine”, spune vedeta.

Interviul complet realizat de Miruna poate fi urmărit duminică, de la ora 09.30, la Digi24,  în cadrul emisiunii “Jurnal pentru copii”.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod